|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bmy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eyl 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 39 |
![]() Gönderim Zamanı: 27 Ara 2009 Saat 20:14 |
hocam iyi akşamlar kzım bugün tam 10aylık oldu boyu74cm kilo 9.300 gelişim normal midir herkes zayıf diyor üzülüyorum tşk
|
|
![]() |
|
ezel ![]() Elmas Üye ![]() Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod Kayıt Tarihi: 24 Eki 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 5237 |
![]() |
Aşağıdaki linki kullanarak bebeğinizin gelişimini takip edebilirsiniz.
0-3 yaş arası için: http://www.anneoluncaanladim.com/icerik.asp?id=1619 |
|
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
|
|
![]() |
|
kudicem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mar 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 35 |
![]() |
Doktor bey benim kızım da 10 aylık kilosu 7850. 45 gunbde sadece 300 gr. almış boyu da 1 cm. anca uzamış. doktor gelişimi az olmuş dedi. kaşıkla hiç birşey yemiyor ama biberonla mamayı çok güzel yiyor. hala anne sütü de alıyor. iştahı açılsın diye SPİRAKTİN diye bir şurup verdi ama şurubun üstünde antihistaminik yazıyor ne etkilerinde ne de yan etkilerinde iştahla ilgili birşey göremedim. Şurubu kullanmak konusunda tereddütlerim var. Litfen yol gösterir misiniz? (Kızım 35 haftalık 2050 gr. ikiz eşi olarak doğmuştu ama oğlum nerdeyse 10 kilo)
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() |
Maillerde bu ilaçlarla ilgili çok yazı var.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|