|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tuna77 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 190 |
![]() Gönderim Zamanı: 31 Ara 2009 Saat 13:51 |
Hocam bilgileriniz için teşekkür ederim öncelikle. Oğlum tam 4 aylık.4220 gr doğdu.Şu an 7100 gr. boyu 63 cm baş çevresi 44 cm. Sütüm çok yeterli olmadığı için günde 1 sefer kaşık maması veriyorum 10 gündür. Son bir haftadır beni emmeyi reddediyor.Uykuya dalarken emerse emiyor yoksa uyanıkken asla emmiyor.Yediklerimede dikkat ediyorum.Bırakacak diyede korkuyorum.Zaten işe başlayacağım.
Sizce neden emmiyordur.Ne yapabilirim.Birde gelişimi sizce nasıl.İşe başlayınca ek olarak ne vermeliyim ben yokken.TEŞEKKÜRLER..
|
|
77
|
|
![]() |
|
hülya ![]() Pırlanta Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Oca 2008 Konum: Alperim canımmm Durum: Aktif Değil Puanlar: 7438 |
![]() |
Aşağıdaki linki kullanarak bebeğinizin gelişimini takip edebilirsiniz.
0-3 yaş arası için: http://www.anneoluncaanladim.com/icerik.asp?id=1619 ayrıca ek gıdaya geçiş içinde
faydalanabilirsiniz arkadaşım.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|