Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Uzun süren Öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumUzun süren Öksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Egemen Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 205
Mesajın Direkt Linki Konu: Uzun süren Öksürük
    Gönderim Zamanı: 06 Oca 2010 Saat 21:24
Hocam merhaba;
14aylık oğlumun yaklaşık 3,5aydır bitmek bilmeyen bir öksürüğü var.Her zaman gittiğimiz doktor muayene bulgularının temiz olduğunu söylediği halde 2ay boyunca farklı farklı antibiyotikler kullandırdı.En son akciğer filmi çekildi.Temiz çıktığını fakat araştırma hastanesine gitmemizi ve reflüden şüphelendiğini söyledi.Eğitim ve araştırma hastanesine götürdüm oradada muayene bulguları temiz çıktı.Alerji testi yapıldı normal çıktı.Astım değil dendi.aller.et isminde ilaç verdiler 10gün sonra gelin dediler.İlaçla azaldı fakat tamamen kesilmedi.Tekrar gittiğimizde daha önce bronşit olup olmadığını yada nefes alırken bir sıkıntı olup olmadığını sordu.Bebeğim erken doğdu ve doğduğundan beri göğüsünde bir hırıltı vardı bunu belirttim.Bronşit olmadığını söyledim. Flixoti.e inhal.r 50mcg ve Ventol.n inhal.r 100mcg isimli iki sprey verdi.Sorum şu bana astım değil dediler ama zannedersem astım ilacı verdiler.Bu ilaçlar başka bir tedavide kullanılıyormu?Eğer astım değilse bu ilaçların bir yan etkisi,zararı olurmu?Öksürükten başka bir sıkıntımız yok.
İkinci sorumda su çiçeği ve hepatit A aşılarını ne zaman yaptırmalıyım?
Teşekkür ederim iyi çalışmlar..

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120823
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Oca 2010 Saat 13:55
Basit bir grip geçiriyor, Yapılanların hepsi yanlış, siz eski maillere bakın.. O astım ilaçlarınıda kullanmayın.. Her iki aşıyıda ne zaman isterseniz, hatta aynı gün bile yaptırabilirsiniz.
Yukarı Dön
Egemen Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 205
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Oca 2010 Saat 18:16
Hocam merhabalar;
şimdide reflü şüphesi çıkarttılar.Reflü sintigrafi istendi netten biraz araştırdım çok zor sanırım,yaptırmayı düşünmüyorum açıkcası.Ama yinede size danışmak istedim.Basit bir grip dediniz niçin bebeğime ve bana bu kadar eziyet ediyorlar?Herkeze uygulanan yöntemlermi bunlar?Ne öneriyorsunuz?Yapmadığım şey kalmadı çok çaresizim.Lütfen bana bit yol gösterin.
Teşekkür ederim,iyi çalışmalar..

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120823
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Oca 2010 Saat 18:31
Hikaye, işleri güçleri işi yokuşa sürmek. Basit bir grip ne hallere geldi.. Bizim usulleri uygulayın.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.