Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kızım hayırı öğrenemedi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konukızım hayırı öğrenemedi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
şefo Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1186
Mesajın Direkt Linki Konu: kızım hayırı öğrenemedi
    Gönderim Zamanı: 08 Oca 2010 Saat 19:37
kızım 2,5yaşında hayırı bilmiyor olmaz dediğimizde katılarak ağlıyor.tamam 2yaş sendromu ama birçocuk hayırı anlamazmı?geçen gün dişfırçamı istedi vermeyince bisaat zırladı olmayacak bişey ama böyle durumlarda başka tarafa yönlendir dedi dr.ama mümkünmü asla kanmıyo beni dinlemiyorki inatlığından ne yapmalıyım.ben tek başımayım bir saat olsun bırakacak annanemiz falan yokki.
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 21029
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Oca 2010 Saat 19:48
Hayır demektense ilgisini başka yöne çekmek en doğrusudur bu yş içinThumbs Up
Hayırlarla hayatını kısıtlamaktansa,eğlenceli hale getirmek senin elindeSmile
Bİliyorum zor,biizde yaşadık o dönemi,ama onun inatlaşacak ve hayırları çoğaltıcaksan bu dönem hem senin hem onun için çok yıpratıcı olucaktır.bol bol yaşına uygun aktivite,ve ilgisini sürekli başka yöne çekmek en doğrusuSmile
Yukarı Dön
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Oca 2010 Saat 20:22
göz hizasına gelip neden veremeyeceğini anlatmak ta çözüm olabilir....biz henüz başlardayız...kızıma yapmaması gereken birşey olduğunda sadece hayır demek hiçte yeterli olmuyor...yanına gidip eğilip bıdırı bıdır anlasada anlamasada söylüyorum....sonra elinden tutup hadi gel biz ...ya bakalım gibi uzaklaştırıyorum ordan...
belki sanada faydalı olur
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
hülya Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 7438
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Oca 2010 Saat 20:39

arkadaşım 2 yaş döneminde kuzularımız o kadar inat oluyorlar ki Alpere iyiliklede gelsem kızarakta söylesem şu aralar Hayırı veya o anlama gelen anlatımları duymak bile istemiyor. İsyankar ruhu ayakta anlayacağın. kendini üzme bir tanem inşallah zamanla herşey yoluna girecek. Dr bize onun dikkatini dağıtın istemediğiniz hareketleri yapıyorsa dedi eğer dikkatini dağıtamıyorsan veya ısrarcı oluyorsa onunla ilişkiyi bir süreliğine kesin uzaktan takip edin dedi ben bu yöntemleri uyguluyorum arkadaşım

Yukarı Dön
Gamze Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dora'nın annesi

Puanlar: 8912
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Oca 2010 Saat 20:58
Hepimizin başında bunlar Dora o kadar zor bir çocuk olmasa da onun da zaman zaman böyle inatlaşmaları oluyor. ben onun ilgisini başka yöne çekmeye çalışıyorum yok başaramazsam bu bir inatlaşmaya ve ağlamaya dönüşürse kendi başına biraz bırakıyorum karşısına geçip oturuyorum sadece suratına bakıyorum, bir müddet sonra geliyor yanıma başlıyorum onu gıdıklamaya yoksa böyle yapmasam zaten yapı itibariyle sinirli bir insanım bende başlıyorum bağırmaya olmuyor bir keresinde bağırmıştım sonra oturup bütün gece boyunca ben ağladım...verdiğin örneğe dayalı olarak Dora'nın da diş fırçası ve macunu var ben diş fırçalamaya girdiğimde o da geliyor yükselticisine çıkıyor veriyorum eline diş fırçasını beraber fırçalıyoruz o memnun ben memnun dişlerimiz bize minnettarLOLLOLLOL

<a href="http://evimizelimizde.blogspot.com.tr/">http://evimizelimizde.b
Yukarı Dön
şefo Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1186
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Oca 2010 Saat 21:09
ilgisini başka yöne çekemiyorum dinlemiyo ki beni
Yukarı Dön
Gamze Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dora'nın annesi

Puanlar: 8912
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Oca 2010 Saat 21:27

dinlemeyi bırak hayırı kabul etmiyorlar ki... nasıl çekemiyorsun ki arkadaşım mesela bizimki erkek çocuğu ben poğaca yaparken tutturuyor ben de yapcam diye eline bir tepsi ve hamur veriyorum rahat rahat işimi yapıyorum öteki türlü hayır da desen inatlaşıyor seninle böyle olunca da çocuk ağlıyor sen sinirleniyorsun....

bir de alınmazsan kırılmazsan ve yanlış anlamazsan birşey isteyecem küçük puntoyla yazar mısın?Smile

<a href="http://evimizelimizde.blogspot.com.tr/">http://evimizelimizde.b
Yukarı Dön
meryem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Ali İlber'in annesi

Puanlar: 3781
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Oca 2010 Saat 21:29
gamze şu yükseltici nası bişey resimlesen..güvenli mi ?benim de ihtiyacım var..bazen banyo kovasını ters çevirip üzerine çıkarıyorum ama tutmazsam kayıyor....
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.