|
Hocam merhaba, forumda aradım ama sorumla ilgili bir mesaj bulamadım. Dün akşam 22 aylık oğlumuza balık (karagöz balığı) yediriyorduk, babası ayıklıyor ben de kontrol edip veriyordum, ama yine de boğazına kılçık kaçtı, küçük olduğundan eminim ama çok öksürüp çok ağladı. Ekmek yedirmeye çalıştım, yemedi, sadece zorla su içirebildik ama her yutkunmasından sonra feryat figan ağlaması kesilmeyince doğumevi hastanesine götürdük, doktor "ben bişey göremedim, devlet hastanesine götürün" dediler, oraya götürdük, orada da "bizim aletimiz yok, çıkmazsa o bölge şişer ve enfeksiyon kapar, tıp fakültesine götürün" dediler. Çocuğun ağlaması durmayınca oraya da götürdük. Akciğer grafisi çektiler, asistan doktor grafiği beğenmedi, dozu düşükmüş, bir daha istedi, zaten ağlaya ağlaya zorla çektirmiştik, bir daha radyasyon verdirmek istemedim çocuğuma ve çektirmedim. KBB asistanı bir doktor ışıklı bişeyle boğazına bakmaya çalıştı oğlumuzun izin verdiği kadar (korkudan ağlaması iyice arttı). "Endişelenecek bişey yok gibi, siz gidin, takip edin" dedi. Film isteyen diğer doktor sabaha kadar tutmak istesede biz eve geldik, ağlaması ara ara olsada şiddeti azaldı ve uyudu. Gece de 2-3 kez ağlayarak uyandı. Sabah kahvaltısını yaptı ama ara ara boğazını gösterip yutkundukça ağlıyor. Hocam eğer çıkmadıysa gerçekten kötü bişey olurmu, bizim şu durumda yapmamız gerekne bişey varmı?
|