Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - peynir ve yoğurt
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumpeynir ve yoğurt

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kartanesi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 336
Mesajın Direkt Linki Konu: peynir ve yoğurt
    Gönderim Zamanı: 13 Oca 2010 Saat 10:14
     Merhaba Doktor Bey;
    Oğlum peynir ve yoğurt yemiyor.Tabi bende çalışan bir anne olduğum için peynir ve yoğurtla yiyebileceği farklı alternatifler yapamıyorum.Ama günde yaklaşık 500 ml sütünü içiyor hafta sonları hariç.Bakıcısıda uyurken içiriyor sütünü.Günde 1 tane meyve yiyor.Bazen hergün bazen de haftada 4 kere etini yiyor.Ama sebze de yemiyor.Sizce ne yapmalıyım?
    14,5 aylık oldu.(14.5 aylık demek 15. ayının içinde demek değil mi hocamEmbarrassed
     Tabi bakıcıya laf anlatamıyorsunuz daha laf dinleyenini nerden bulacaksınız.Bakıcısı oğlumu çok seviyor görünüyor.Ama ben bisküvi şeker vermesine çok üzülüyorum tabi.Doktor kesinlikle vermeyin dedi diyorum.Yemekten sonra veriyorum diyor.

Düzenleyen kartanesi - 13 Oca 2010 Saat 10:18
http://imageshack.us/
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118404
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Oca 2010 Saat 11:31
Etini, sütünü ve meyvasını  alıyor, gerisi önemli değil. Yemeğin üstüne o kadarcık "rüşvet" olabilir. Yani,hiç şeker, bisküvi yemeyecek diye bir şey yok.. 3-5 tane yemesinde bir sakınca yok.
Yukarı Dön
kartanesi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 336
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Oca 2010 Saat 13:18
     Çok teşekkür ederim Hocam,sağolun
http://imageshack.us/
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.