merhaba benal hanım
moralim çok bozuk doktor hanım kızım henüz üç aylık geçen günlerde size idrar yolu enf. tanısı konduğunu ama kültürün temiz çıktığını,sefiksim verildiğini yazmıştım.kızımın emmesi falan düzelmişti dün sefiksimin .5, gününde kakasında iüç bezde çizgisel yer yer noktasal kan gördüm.doktor tahlil ettive gaita mikroskobisinde bol lökosit görüldü ama parazit falan yokmuş.kültür çıkana kadar flagyl verdiler ama biz ver medik çünkü çok küçük ve bugün beş defa kaka yaptı sabahtan beri ama normal sulu falan değin parçalı yanibir de kanda kayboldu çok şükür.kokusu yok ve sarı renkte.anne sütü alıyor.ateşi yok.ama bi sıkıntımız şu ki memeye gelince bir hafta önceki gibi feryat etmeye başladı ama daha sonraki verişlerimde alıyor bi alıyo bi almıyo anlıcagınız ama 2 2,5 saate bir besleniyor yinede
doktor hanım siz uzakta hasta yorumlamayı çok uygun bulmuyorsunuz biliyorum sorumlu bir doktorsunuz ama lütfen bana bir yol gösterin üzülüyorum o daha çok küçükhergün bi sorun oluyor,
1,sizce biz ilacını vermemekle çok mu hata yapıyoruz.
2,annesütü alan 3 aylık bir çocxulk için günde kaç kez ve nasıl bir kaka ishal demektir
3.ishalsiz gastroenterit olur mu bu lökositlrein masum bir sebebi olamaz mı ateşi de yok.binlerce teşekkürler