Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - öksürük nöbetleri
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumöksürük nöbetleri

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
helin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 272
Mesajın Direkt Linki Konu: öksürük nöbetleri
    Gönderim Zamanı: 15 Şub 2010 Saat 08:58

Merhaba Kadir Bey

dün de size yazmıştım oğlumun öksürü ğü var korkuyorum diye.ateş yoksa hastalık ilerlememeiştir demişsinizdir.
öksürük nöbetlerinin nedeni ne olabilir.huzuru iştahı keyfi yerinde sadece uyurken bi öksürük tutuyor sanki boğazında bi şeyler varmışta çıkartamıyor gibi.su veriyoruz ancak öksürüğü kesiyor.öksürük için ne yapmalıyım.nedeni ne olabilir.
bi de oğlum her şeyi ağzına sokan bi çocuk.kirli temiz ne bulsa ağzına götürüyor.her zaman engel olamıyorum.eline oyuncak diye verdiğim her şeyi yada kendisinin bulduğu her şeyi ağzında yakalıyorum.çok çok hareketli bi bebek.yaklaşık 7 aylık ama üç aylıkken bile çok hareketli idi.ağzına götürdüğü şeylerden mikrop veya ev tozu kapıyor olabilir mi?ya eline hiç bi şey vermeyeceğim yada ağzına götürmesine müsaade edeceğim.zaten çalışan bi bayanım bakan kişi benim kadar zaten itinalı davranmayacaktır.ağzına götürdüğü şeylerden aldığı tozlar çok çok zararlı olur mu?

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118886
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2010 Saat 09:46
Öksürüklü hastalıklar, solunum yolu ile havadan bulaşır. Ağızına aldıklarından, olsa olsa ishal olur. Hele 10 aylık olsun, "pislik devresi" başlasın, sen o zaman gör.... Evdeki bütün terlik ve ayakkabı altları yalanacak, saksıdaki göbreler yenilecek, Yakalarsa hamamböceği, sinek, karınca yiyecek, elini alafranga tuvaletin içine sokup karıştıracak... Altı değiştirilirken, (annesi bir an arkasını döndüğünde) kakasını yiyen bile var... Niye böyle, çünkü "Tabiat" onların mikropları alarak bağışıklıklarının gelişmesini istiyor. Temiz olun, sterilizasyon yapmayın... Bugünlerini arayacaksınız...  
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.