Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - BEBEĞİM UYUMUYOR
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuBEBEĞİM UYUMUYOR

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ülkü Aydın Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 18
Mesajın Direkt Linki Konu: BEBEĞİM UYUMUYOR
    Gönderim Zamanı: 23 Şub 2010 Saat 17:00
Merhaba arkadaşlar,
Biliyorsunuz çok sık foruma giremiyorum. Bebeğim 6,5 aylık oldu ve hâlâ gece uyku problemi var. 3 aylıktan beri gündüzleri babaannesi ile dedesi kendi evlerinde bakıyor. Gece 20.30 - 21.00 gibi uyuyor. Ama memede uyumak istiyor. Mamasını yedirip, biraz emziriyorum mecburen. 45-60 dk arasında uyuyor, sonra uyanıyor. Kucağıma almasam ağlamaya devam ediyor, kucağıma alıp sakinleştirmeye çalışıyorum, sakinleştiğinde tekrar yatağına yatırıyorum. Ama çoğu kez sakileşmiyor ve meme emmek istiyor. Meme vermeden su vermeyi denedim ancak ağzını açtırmayı başaramadım. Ve bu durum en fazla 1,5 saat uyuyuyarak sabaha kadar devam ediyor.
E, tabii bir de düşünün; yeterince uyumadığım için stresli oluyorum gerçi bebeğime yansıtmıyorum en azından yansıtmamaya çalışıyorum.
Doktoruna soruyorum; gündüzleri yeterince uyuyordur diyor. Babaannesine soruyorum; her çocuk bir olmaz diyor. Ama şunu biliyorum ki, bu bir sorun. Hem de acilen çözülmesi gereken sorun! Fakat etrafımdaki kimse çözüm odaklı değil!
Bu forumdaki şikayetleri de okudum ama bir öneri bulamadım :-(
Bana bu konuda yardımcı olur musunuz?
Teşekkür ederim.

Düzenleyen yasemin - 23 Şub 2010 Saat 17:59
M.Ülkü Aydın
Yukarı Dön
PinarTN Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3246
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Şub 2010 Saat 15:05
benim kızım malesef memeden kesene kadar bu şekilde devam etti
senin bebeğin daha çok küçük
belki diş sıkıntıları vardır
bazı bebeklerin de huyu böyle oluyor malesef
benim ki gündüz de fazla uyumazdı gece de 7-8 kez emerdi 1,5 yaşına kadar
Yukarı Dön
humeyram Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 575
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Şub 2010 Saat 15:54
sanırım calısıyorsunuz..bebegınızle gunduz beraber degılsınız.eger boyleyse sızı ozluyor ve daha cok vakıt gecırmek ısıtoyr olabılır.ayrılmak ıstemıyordur.kendı yatagınızda kucagınızda uyutun bana alısır telası yapmadan.ayrıca ozlem hanımın dedıgıne gore bız nekadar yansıtmayalım bebekler bızdekı gergınlıgı hısseder ve huzursuz olurmus..

ben ılk kızmda coooooook zorlandım cok zor bı cocuktu..2.kızımda rahatım yok bana alıstı yok kucaga alıstı cok uyudu az uyudu hıc kasmıyorum kendımı ve cok rahat buyuyor.
Yukarı Dön
bertobat Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 2355
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şub 2010 Saat 17:42
Starduygularını çok iyi anlıyorumStar

benimde biri bir buçuk diğeri 2 buçuk yaşında oğlum var

ilk bebeğimi kucağıma aldığımdan itibaren uykusuz her gece adlı şarkıyı söylüyorumTongue

günü gelipte uyuyacağım günlerin hayali ile yaşıyorum

aranızda daha hamilelik sürecinde olan varsa tavsiyem olsun bol bol uyuyunClap
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.