hocam oncelıkle cevabınız ıcın cok tesekkur ederım.zorladıgımı dusunmuyorum cunku eger ben emzırmezsem 7 saat bıle beklıyor ellerını yakalarını emıyor ama meme ıstemıyor bıberon almıyor sutumu sagıp denedım olmadı.ek gıda bıze sebze corbası ,yogurt ,meyve, kasık maması, tahıllı mama bunlara baslamamızı soyledı doktorumuz ama bana cok fazla geldı 150 -200cc arası yedırın dedı ama ben sadece sebze corbası verıyorum suan hepsı cok fazla zaten tahıllı mamayı sevmedı bırde eklere baslayınca cocuk emmemek ıcın daha cok dırenıyor sımdı oglen corba verıyorum 80cc kadar.hocam cok uzun oldu ama cok bunaldım yardıma ıhtıyacım var .gelısımı ıyı cok hızlı kılo aldı ama suan artık durdu
suankı kılo 8790 ve boy 69 cm ama bu kac aydır aynı gıbı bırden durakladı buyumesı .ılk aylar kadar almıcagını artık bılıyorum ama bırdende durmazkı buyume .doktorumuzda sımdıye kadar kılosu cok ıyı oldugu ıcın onemsemedı zorlayarak emzırın dedı ama suanda eklere gecın baska care yok dedı
2 ogun ek gıda vermeye baslamıstım cocugun kakası sert ve top gıbı azıcık oldu sut ıhtıyacını nerden karsılayacak sımdı bır ogun ek verıyorum sebze corbası hocam tavsıyelerınızı beklıyorum durumu detaylı ızah etmek ıstedım cok uzun oldu vaktınızı ayırdıgınız ıcın cok tesekkurler