Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - gebelikte besin zehirlenmesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konugebelikte besin zehirlenmesi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yagizinannesi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 40
Mesajın Direkt Linki Konu: gebelikte besin zehirlenmesi
    Gönderim Zamanı: 26 Mar 2010 Saat 23:51
Bugün yediğim bişey dokundu sanırım,akşam yemeğinden sonra kusmaya başladım.Cry Midemde aşırı derecede bir yanma oldu ve 2 kez kustum.Kustuğum için çok endişelendim acaba zehirlenmiş olabilir miyim?Yediklerim ağzımdan gelecek gibi oluyo. Hamileyken yediği dokunup böyle olan var m,ciddi bişey değildir umarım,yarına geçmezse doktora gidicemCry
Yukarı Dön
buffy84 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 48
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mar 2010 Saat 13:05
Bence endişelenmeyin, gerçi ben daha ilk 3 ayı doldurmadım ama dediğiniz durumu ben de sık sık yaşıyorum. üstelik hiç bir şey yiyememe rağmen kusuyor, içtiğim suyu, yediğim elmayı bile çıkarıyorum:( Kusmanızın nedeni bence hamile oluşunuz.
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mar 2010 Saat 19:15
Öncelikle hayırlı olsun canım.
Kaç aylık hamilesin bilmiyorum ama ilk üç ayda kusma normal hatta 4. ayda bile oluyor. Sonrasında da kilo alışına bağlı olarak reflü gelişiyor ama normal hamilelikte ise 7. aydan itibaren reflü başlıyor. Bende bu kez erken başladı ben 5.5 aylık hamileyim ama ikinci gebelikte reflü daha erken görülürmüş...Smile
Yukarı Dön
yagizinannesi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 40
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mar 2010 Saat 20:24
7 aylık hamileyim.Bugün geçti kusmalarım ve mide yanmalarım.Yenilenlere dikkat etmek gerekiyor gerçekten.İnsan bazen hamile olduğunu unutuyor ne kadarda olsa.Sizler daha dikkatli olun annelerWink
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Nis 2010 Saat 15:16
merhaba canım ben 12 haftalık hamileyken besin zehirlenmesi geçirdim besin zehirlenmesi günde 2 kez kusmayla olacağını sanmıyorum ben yaklaşık 15 kez falan kusmuştum o gün ve midem hiçbir şey almıyordu ve 2 gün hastahane de yatmıştım.çok şükür kuzuma bişey olmadı.yediğim tosttan olmuştu.dikkat etmek lazım geçmiş olsun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.