Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumÖksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
m.kübra Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119
Mesajın Direkt Linki Konu: Öksürük
    Gönderim Zamanı: 24 Nis 2010 Saat 08:32
gunaydın hocam
1.gun sadece atesı cıktı ındı kndılıgınden bısey yapmadım gecede ateslendı
2.gun oksurmeye basladı-sadece yuzunde ısılık gıbı kızarıklıklar cıktı
3.burnuda akıyor ama cok yogun akamıyor-sesı gıttı yok gıbı-balgamlı oksuruyor uykuda tıkanıyor
ve bugun yıne aynı
sanırım grıp ama sesı kısıldığı ıcın acaba dahamı onemlı bısey?
ne ypayım dr gorsunmu bogazını falan,ne tavsıye edersınız?ben grıp tedavısını uyguluyorum.

Düzenleyen m.kübra - 24 Nis 2010 Saat 08:39

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119151
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Nis 2010 Saat 10:46
Ateşi bir daha olmadı ise, önemli değil, sedece bizim tedavileri uygulayın. Limonlu bal, Cold-mix ve serum fiz.  Başka bir şey gerekmez.
Yukarı Dön
m.kübra Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 119
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Nis 2010 Saat 23:15
hocam burdan cok okuyup takıp edıyorum ama kendıme ozel yınede okumak ıstıyorum cok tedırgınım
kızımın cok fazla hırıltısı var, bogazı yırtılır gıbı oksuruyo ama cok sık oksurmuyor terledıgınde agladıgında daha cok.

bu balgamlar ıcerde kalmaz dımı?kalırsa neolur zaturemı olur??yoksa bronsıtmı??

aslına bakarsanız ben burdan okudugumda ıkna oluyorum ama esım bıraz temkınlı onun ıcın bende tekrar huzursuz oluyorum kusura bakmayın tekrar sordugum ıcın..cok tesekkurlerrr

Düzenleyen m.kübra - 25 Nis 2010 Saat 23:19

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119151
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Nis 2010 Saat 10:47
Bronşitte balgam olmaz, ifrazat yoktur, bronşlarda "spazm" dediğimiz daralma vardır. Bu sebeple, "Balgam inceltici" denilen ilaçlar,bronş spazmı yaptıklarından,  hakiki bir "Bronşit" durumunda çok ağır tablolara yol açarlar. Öksürük, balgamın çıkması sağlıyor. Bu sebeple, "Öksürük kesici" ilaç vermediğiniz sürece içerde kalamaz. Mikropların bronşlara inmesi ile "Zatürre" oluşur. Eğer durum kötüye gidiyorsa, mutlaka ateşi çıkar. Ateşi olmayan bir çocukta vesvese yapmayın...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.