Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Sağlık
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - vajinada akıntı ve kaşıntı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuvajinada akıntı ve kaşıntı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
didemkız Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 137
Mesajın Direkt Linki Konu: vajinada akıntı ve kaşıntı
    Gönderim Zamanı: 15 May 2010 Saat 19:24
Mrh.vajinada akıntı va kaşıntı için travogen fitil ve krem kullanacağım fakat adet dönemindeyim. Bu dönemdede kullanılabilirmi?Bide başka daha etkili ilaç kullananlar bilgi verirse sevinirim.
Yukarı Dön
Lavinia Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 91
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 May 2010 Saat 20:20
test yaptirdin mi? Turkcesinden emin degilim ama eger kesik kesik beyaz bi akintiysa yeast infection olabilir. bir cesit mantar enfeksiyonu. idrar yolu enfeksiyonu da olabilir. ikisinin de tedavileri farkli. iye icin antibiyotik veriyor doktorlar. eger mantarsa ilacsiz da gecebiliyor, bol kefir ve yogurtla ama tabii ilac da kullanabilirsin. ama iste bir doktorun bakmasi gerek bana kalirsa.
Yukarı Dön
Lavinia Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 May 2010 Saat 20:21
gecmis olsun bu arada. KizBebek
Yukarı Dön
didemkız Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 137
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 May 2010 Saat 18:59
Teşekkürler.Daha öncede olmuştum doktor bunları verdi. Kendim önce bi şansımı deneyeyim geçmezse doktora gideceğim.Adet dönemim geçsin diye bekliyorum. Bu tür bi rahatsızlığı olan varsa nasıl iyileşti neler yaptı yardımcı olursanız sevinirim.
Yukarı Dön
Lavinia Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 May 2010 Saat 22:17
Doktor, hastaligin ne oldugunu soyledi mi? eger iye ise cranberry/gilaburu suyu cok ise yariyor. sekersiz olanlarindan mumkunse. eger mantar enfeksiyonuysa kefir tavsiye ederim. ben hamileyim diye ilac kullanmak istemedigimden dogal yollarla hallettim ikisini de. ama iste hangisi oldugunu bilmen lazim Wink

travogen'in ne olduguna baktim, mantar enfeksiyonlari icin veriliyormus. adet doneminde ise yaramayabilir cunku kremi ya da fitili genelde geceden koy diyor ki doktorlar disari cikmasin ise yarasin. adet doneminde kanla beraber cikabilir. sen kefiri bi dene istersen. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.