iyi günler hocam oğlumla ilgili birşeyler sormak istiyorum ilk olarak saçlarıyla ilgili
oğlumun saçları dğumdan 2 ay sonra döküldü ve 15 aylık olana kadar çok az uzadı kestirmeyi denedik havalarda ısınca şimdi birazcık uzadı ama arka tarafında oval bir çizgisinde saç yok oradan uzamıyor ve garip bir görüntüoluşturuyor oralarda neden saç yok acaba birde neden bu kadar zor uzuyor
hocam diğer sorumda bebeğimin beslenmesi ben 16 aylık oğluma hiç karaciğer felan yedirmedim akrabalarımız beyinin köftesini yapıp yedirmemi söylüyorlar çok faydalıymış ama ben görünce bile çok kötü oluyorum onu bebeğime nasıl yedireceğim gerçekden faydalımı ciğer yapıp yedirebilirim faydası neler yedirmesem çok şey kaybedermi kırmızını etini balığını tavuğunu yediriyorum hergün yumurtasını sütünü peynirini yoğurdunu sebzesini yiyor
hocam birde 6aylıkdan itibaren flour kullaıyoruz günde 1 tane ama oğlumu alt dişlerinde sararma var şekerli gıdalar neredeyse hiç yemiyor sevmiyor zaten neden sararmış olabilir diş hekimine göstermemiz gerekirmi
biliyorum çok oldu ama sizin görüşleriniz bizim için çok önemli
iyi çalışmalar diliyorum hocam