Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 7.5 aylık beslenme
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum7.5 aylık beslenme

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sevdays1 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 104
Mesajın Direkt Linki Konu: 7.5 aylık beslenme
    Gönderim Zamanı: 08 Tem 2010 Saat 00:35
hocam merhaba.kızım 7.5 aylık.6 ay dolduktan sonra ek gıdaya geçtik.4. aydan itibaren uykuda emiyordu sadece.ve son 1 haftadır memeye geri döndü bebeğim.anlıyacağınız üzere iştahlı bir bebek değil zaten.kahvaltısında 50 gr anne sütü,yarım kibrit kutusuna yakın peynir,1-2 bebe bisküvisi ancak verebiliyorum.yumurta eklediğim günler çok zorlanıyor.öğleden sonra 100 gr kadar yoğurt,akşam üzeri 100 gr kadar tarhana çorbası(sütle pişiriyorum),bazen de meyvelerin sularından,rende halini yemiyor,kusuyor.daha fazlasını katiyen yediremiyorum gün içinde.etrafımdakiler artık bir köfte büyüklüğünde et tüketmesi gerektiğini söylüyorlar.ama kızımın dişleri çıkmadı.bugün çorbasına ilave ettim kıyma,çok zorlandı,kusacaktı,vermedim daha fazla.demir damlası da vermiyorum,sadece multitabs kullanıyorum.ne et,ne yumurta verebiliyorum.demir ve protein ihtiyacını nasıl karşılayacağım bilemedim.sizce zorlamanın alemi var mı,yoksa yetiyor mudur aldıkları?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118999
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Tem 2010 Saat 12:45
Arada bir et ve etli gıdaları teklif edin, bir gün yemeğe başlar. Mevcut demir depoları onu 1 sene götürür, eğer yediremezseniz, 1 yaşından sonra demir tedavisini düşünürüz..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.