Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Geçmeyen burun tıkanıklığı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumGeçmeyen burun tıkanıklığı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
handes Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4
Mesajın Direkt Linki Konu: Geçmeyen burun tıkanıklığı
    Gönderim Zamanı: 16 Tem 2010 Saat 17:53
Kadir bey merhaba,
Hastanız İdil Ergin için size birşey sormak istiyorum. İdil 30 aylık oldu. Size 3-4 hafta önce öksürük için gelmiştim. Boğaz enfeksiyonu var o yüzden demiştiniz.Burun akıntısı yok. Onun öncesinde de zaten vardı bu sorunlar. Bu arada deniz tatili yapmamıza ramen bolbol deniz suyu yutturmamıza ramen o öksürükler tatilde de hiç geçmedi. Uykuda bir süre burun tıkanıklığı oluyor sonra normal burundan nefes almaya devam ediyor ama ağızdan aldığı nefesler sonrası uyandığında öğürmeli ve yırtılırcasına bir öksürük oluyor.
Özellikle gece uykularını artık çok etkilemeye başladı. Her gece öksürükle mutlaka uyanıyor ve bazen uyuyamıyorum diye ağlıyor. sabaha karşı uyandıysa da bir daha uyuyamıyor anlayacağınız uykuları çok sağlıksız durumda. Ama gündüz uyanıkken hiç bir sorunumuz yok. Biz artık dayanamaz durumdayız. Uykusu olduğu halde uyuyamamasıda çok üzüyor. Başka ne yapabiliriz ne önerirsiniz. Geniz et, alerji, bademcik nedir sorun. Serum fizyolojikler artık bağışıklık yaptı işe yaramaz durumda. Zaten tıkanıklığa dayanamayıp kendisi serum fizyolojini sıkar oldu. Kalıcı bir durum olmasından da korkuyorum. Ya da herhangi bir ilaç/antibiyotik kullanmamız gerekirmi. Yönlendirmenzi doğrultusunda kontrole gelmeyi düşündüm.

Birde Sinüs Rinse denilen bir ürün varmış bunu kullanmamızın bir yararı yada zararı olurmu size danışmak istedim.

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118493
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Tem 2010 Saat 09:54

Deniz suyu Sinus Rinse'den daha üstün değildir, netice alamadınız ise, 3 gün İliadin ped damla günde 2x2 şer damla burnuna damlatın, yastığınada 2 damla Cold-mix damlatın..

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.