Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Astrolog Gamze Özşahin
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yukselen nekadar etkili
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumyukselen nekadar etkili

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
laren Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1205
Mesajın Direkt Linki Konu: yukselen nekadar etkili
    Gönderim Zamanı: 20 Kas 2007 Saat 19:34
selamlar Gamze Hanim benim kizim 18 Haziran 2007 tarihinde öglen 12.08´de dogdu ikizler burcu yanlis bakmadiysam yükseleni Terazi ögrenmek istedigim kizim ikizlerin etkisindemi yoksa terazinin etkisindemi olacak icimden terazi olsun diye ümit ediyorum lütfen bana mutlu haberi verinLOLLOL
simdiden tesekkürler
ASKLARIN EN GÜZELI SENSIN LARENIM
Yukarı Dön
Gamze Özşahin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 223
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2007 Saat 14:13
Orjinalini yazan: laren laren Yazdı:

selamlar Gamze Hanim benim kizim 18 Haziran 2007 tarihinde öglen 12.08´de dogdu ikizler burcu yanlis bakmadiysam yükseleni Terazi ögrenmek istedigim kizim ikizlerin etkisindemi yoksa terazinin etkisindemi olacak icimden terazi olsun diye ümit ediyorum lütfen bana mutlu haberi verinLOLLOL
simdiden tesekkürler
Merhabalar,
kızınızın doğum yerini söylerseniz haritasını çıkartabileceğim. Anlaşılan siz de İkizler burcunun pek de makbul olmadığını düşünenlerdensiniz. Winkİnanın iyi burç kötü burç yok. Önemli olan burcun özelliklerini doğru bir şekilde kullanabilmek. Sevgilerimle.
Yukarı Dön
laren Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Kas 2007 Saat 00:50
Evet bende pek ikizler burcunu sevmem yani kizim dogana kadar öyleydi simdi ise en sevdigim burc ikizler(Biraz mecburiyetten ama olsun)Big%20smile ben Almanyada yasiyorum kizimda Almanya dogumlu cevabinizi sabirsizlikla bekliyorum sonuc ne olursa olsun su saatten sonra yapacak bisey yok sizde lütfen acik olunLOLLOL
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Kas 2007 Saat 20:07

Evet bende pek ikizler burcunu sevmem yani kizim dogana kadar öyleydi simdi ise en sevdigim burc ikizler(Biraz mecburiyetten ama olsun)Big%20smile ben Almanyada yasiyorum kizimda Almanya dogumlu cevabinizi sabirsizlikla bekliyorum sonuc ne olursa olsun su saatten sonra yapacak bisey yok sizde lütfen acik olunLOLLOL

Merhaba,
Yükselen burcu bulmak için gerçekten de doğum yeri gerekiyor. Ama yalnızca Ülke olarak değil, şehir olarak da bilmek lazım. Bana Almanya'da hangi şehirde doğduğunu söylerseniz sizi bu sıkıntıdan kurtaracağım:)))
Sevgiler.
Not: Bu arada sizin burcunuz neydi????Smile

Düzenleyen Gamze Özşahin - 26 Kas 2007 Saat 20:09
Yukarı Dön
laren Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Kas 2007 Saat 23:29
ikizler burcu olmadigim cok belli degilmi LOL ben akrep burcuyum benim burcumunda nami pek iyi olmasada ben seviyorum bu arada kizim Frankfurta cok yakin bir kasabada Rüsselsheimda dogdu insallah yükseleni terazidir ve ikizleri birazda olsun dengeleyebilir(Amin) gerci ben ikizler burcunu cok severim ama olsun

ilginiz icin gercekten cok tesekkürler

Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kas 2007 Saat 10:21

Merhaba,
Bu kadar soran soruşturan, merak edip araştıran bir insanın Akrep burcu olması hiç şaşırtıcı değil!Wink Öncelikle şunu söylemek istiyorum; kızınızın yükseleni Terazi değil Başak. Güneş'i İkizler burcunda ve toplum içindeki yerimizi, statümüzü, ünümüzü, kariyerimizi temsil eden 10. evde, gökyüzü tepe noktasında. Kendisinde doğuştan bir liderlik özelliği var. Doğal bir biçimde kendini ortaya koyduğunda doğal olarak bir güneş gibi parlayacağını, başarılı ve saygı, onay gören biri olacağını söyleyebiliriz. Duygularını ve duygusal ihtiyaçlarını tanımlayan Ay'ı ise Aslan'da ve Venüs gibi uyum, işbirliği, huzur, barış, güzellik, estetik vb konuları tanımlayan bir gezegenle kavuşum halinde. Kendi duygularını açıkça ifade etmek ihtiyacında. Dikkat çekme, onaylanma isteği olabilir. Fark edilmezse gurura kapılıp kendini geri çekebilir. Eleştiriye pek tahammül edemez. Çok sempatik, dikkat çeken, sevgi ve şefkate fazlasıyla ihtiyaç duyan biri olacaktır. Arkadaş canlısı, yumuşak, nazik ama ilk tanışmalarda, yeni başlangıları yaparken biraz çekingen kalabilir. ( Yükseleni nedeniyle ) Yükselen burç dış dünyaya gösterdiğimiz yüzümüz, nasıl algılandığımız olduğu için elbette çok önemlidir. Başak burcu tıpkı İkizler gibi Merkür tarafından yönetilir. Ancak burada Merkür daha analitiktir, İkizler'e göre daha yetişkin bir gözle hayata bakar. İkizlerin çabuk sıkılıp bıkma huyu varken, Başak en zor, sıkıntılı, kimsenin uğraşmak istemeyeceği detaycı işleri rahatlıkla halledebilir. Yani kızınız İkizler özelliklerini Başak ile harmanladığında, en azından sizin içinizi rahat ettirecek bir portre çizecektir.Smile Önemli ve kendisini başarılara taşıyabilecek özel bir açıyla dünyaya gelmiş. Şanslı ve başarılı olacak inşallah. Başak özellikleri olan kusursuzluk arayışı, eleştiride abartı, fazla detaycılık kendisini ilişkilerinde zorlayabilecek yönleridir. İkizler meraklı, becerikli, konuşarak öğrenen, çok yönlü, canlı bir sosyal hayatı olan insanların burcudur. Herşey dikkatini çekebileceği için ( üstelik aynı anda ) ilgisini dağıtabilir ama yükselen Başak özelliğiyle bunu dengeleyebilecektir. Size güzel ailenizle birlikte mutluluklar diliyorum. Sevgilerimle..

Düzenleyen Gamze Özşahin - 30 Kas 2007 Saat 10:36
Yukarı Dön
laren Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kas 2007 Saat 18:43
Gamze hanim cok öptüm sizi Allah ne muradiniz varsa versinNukenasil rahatladim anlatamam belki tam istedigim gibi degil ama istemedigim gibide olmadigi icin cok mutluyum artik bundan sonra basak burcuna dikkatimi toplayacagim bakalim o nasil bir burcmus sorum size degil ben gerisini hallederim sizi cok yordum ama bana göre degdiLOL tekrar tesekkürlerClown
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ara 2007 Saat 18:14

Gamze hanim cok öptüm sizi Allah ne muradiniz varsa versinNukenasil rahatladim anlatamam belki tam istedigim gibi degil ama istemedigim gibide olmadigi icin cok mutluyum artik bundan sonra basak burcuna dikkatimi toplayacagim bakalim o nasil bir burcmus sorum size degil ben gerisini hallederim sizi cok yordum ama bana göre degdiLOL tekrar tesekkürlerClown
Çok teşekkürlerSmile. Hadi size bir parça daha yükselen Başak özelliklerinden söz edeyim isterseniz. Objektif, ayrıntıların bir hayli farkında, analiz ustası, biraz kuşkucu, vesveseli ve eleştirel biri olabilir.  Çalışkandır. Adaptasyon kabiliyeti yüksektir. İyi bir konuşmacı olabilir. Güvensizlik hissettiğinde daha çok konuşma ihtiyacı duyabilir. Her konunun can alıcı noktaarını yakalayabilir. Yanılmayı önlemek için herşeyi sorgular, tasnif eder, ayıklar. Okumak, öğrenmek, konusunda ustalaşmak, verimli olmak ister. Sağlığına dikkat eder. Formda olmak isteyecektir. Kendisini zora sokabilecek özellikleri; eleştiride aşırıya kaçmak ( dırdır ), detaylarla uğraşmaktan bütünü gözden kaçırmak.
Çok sevgiler
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.