iyi akşamlar hocam , sorunum herzamanki gibi yeme problemi :((
19 aylık 10 kilo ve 80 cm . doğum kilosu 3100 gr.
Daha öncede söylemiştim süt içmiyor bende sütü bir şekilde muhallebi ve yoğurt şeklinde yediriyordum. Yaklaşık 1 aydır tüm öğünlerimiz işkence saatlerine döndü :((
Ara öğünleri çıkardım tamamen acıksın yemeyi reddetmesin diye yine de yemiyor. Ne versem kafasını çeviriyor. 1 hafta öncede viral bir sebepten dolayı ishal ve ateşi oldu, sizin tavsiyelerinizle ilaçsız atlattık. Hastalık döneminde yemek yemez diye ısrarcı bile olmadım ama genel durumu iyiyken bile ağzına birşey koymayı reddediyor. Spraktin bile artık yemek yemesiini sağlamıyor sadece uyku veriyor diye onuda bıraktım.
Biliyorum hiç tavsiye etmiyorsunuz ama pediasure toz mama alsam ve en azından yoğurdun içine koysam bir sakıncası olur mu ? Çok da hareketli sadece uyuduğu zaman oturuyor, bu kalorili mamayı aldığı için en azından azcık et tutmasını sağlar mı ? gözlerinin altı filan hemen içine çöktü ve morardı.
hemoglobin 10. 8 anemik değil , iştahsızlığının sebebi tamamen inatlaşma diyip boşverdiğim günlerde bile yemiyor . Lütfen beni rahatlatacak bir çözüm önerisi sunarmısınız ?
Tekrar tekrar teşekkür ederim ...
Düzenleyen muhterem - 26 Eyl 2010 Saat 21:15