Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - PEDİASURE MAMA
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumPEDİASURE MAMA

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
muhterem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 53
Mesajın Direkt Linki Konu: PEDİASURE MAMA
    Gönderim Zamanı: 26 Eyl 2010 Saat 21:14

iyi akşamlar hocam , sorunum herzamanki gibi yeme problemi :((

19 aylık 10 kilo  ve 80 cm . doğum kilosu 3100 gr.

Daha öncede söylemiştim süt içmiyor bende sütü bir şekilde muhallebi ve yoğurt şeklinde yediriyordum. Yaklaşık 1 aydır tüm öğünlerimiz işkence saatlerine döndü :((
Ara öğünleri çıkardım tamamen acıksın yemeyi reddetmesin diye yine de yemiyor. Ne versem kafasını çeviriyor. 1 hafta öncede viral bir sebepten dolayı ishal ve ateşi oldu, sizin tavsiyelerinizle ilaçsız atlattık. Hastalık döneminde yemek yemez diye ısrarcı bile olmadım ama genel durumu iyiyken bile ağzına birşey koymayı reddediyor.  Spraktin bile artık yemek yemesiini sağlamıyor sadece uyku veriyor diye onuda bıraktım.
Biliyorum hiç tavsiye etmiyorsunuz ama pediasure toz mama alsam ve en azından yoğurdun içine koysam bir sakıncası olur mu ? Çok da hareketli sadece uyuduğu zaman oturuyor, bu kalorili mamayı  aldığı için en azından azcık et tutmasını sağlar mı ? gözlerinin altı filan hemen içine çöktü ve morardı.

hemoglobin 10. 8 anemik değil , iştahsızlığının sebebi tamamen inatlaşma diyip boşverdiğim günlerde bile yemiyor . Lütfen beni rahatlatacak bir çözüm önerisi sunarmısınız ?

Tekrar tekrar teşekkür ederim ...

Düzenleyen muhterem - 26 Eyl 2010 Saat 21:15
Yukarı Dön
muhterem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 53
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eyl 2010 Saat 21:14
Bu arada cinsiyeti erkek
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117060
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eyl 2010 Saat 10:55
Pediasure ilaveleri yapabilirsiniz. Hernekadar en pahalı çözüm ise de, bir zararı yok.
Yukarı Dön
ozlemakin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 66
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eyl 2010 Saat 11:26

bi ara ben de kullanmıştım. 2 kutu bitirmiştik. faydasını gördüm iştahını açmıştı. şu sıralar yine hiç iştahı yok. 29 aylık. acaba yine kullansam olur mu hocam???

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117060
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Eyl 2010 Saat 12:16
Dedim ya, maliyet unsuru...Keseye fazla zarar vermeyecekse, kullanın..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.