Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Çalışan Anne & Bakıcı & Kreş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kreş meselesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkreş meselesi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
senemsss Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 66
Mesajın Direkt Linki Konu: kreş meselesi
    Gönderim Zamanı: 10 Kas 2010 Saat 11:42
Özlem hanım merhaba,
Kızım 29 aylık ve Eylül ayından beri günde 2 saatlik sabah 10-12 arası kreşe gönderiyoruz. ilk başlarda güzel giderken 10 gündür gitmek istemiyor ve 1 saat ağlayıp geri dönüyor. Ne yapmamız gerektiğini çözemedik. Okuldakiler alışır diyorlar olabiliyor böyle bazı çocuklar en başta tepki vermiyor sonradan tepki veriyorlar felan diyorlar ama benim içim çok rahat değil. Okula alışmasını istiyorum şimdi ağladı diye almak istemiyorum. Ama nereye kadar dayanabileceğimizi bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Ağlamalarına dayanmalı mıyım? Alışacak mı tekrardan?

Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kas 2010 Saat 11:57
neden ağladığını söylüyor mu, kreşte çocukalar bir sorun yaşamış olabilir, istediği bir şeye hayır denmiş olabilir. kreşte asıl öğrenilen yaşam mücadelesi, birlikte yaşamak, paylaşmakl vb. şeyler ve en öenmlisi sorunlarını kendi çözme becerisi kazanma pratikleri(tabii ki yaşına uygun olanları) . hemen almanız halinde bu fırsatı kaçırmış olabilir, ancak onu rahatsız eden şeyi de öğrenmeye çalışırsanız hangi konuda zorluk y7aşadığını görme şansınız olur
özlem
Yukarı Dön
senemsss Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 66
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Kas 2010 Saat 15:13

Bende aslında hiç almak taraftarı değilim. sordum kendisine de noldu bişey mi oldu diye ama doğru dürüst bir cevap alamadım. bir iki gündür daha rahat gidiyo gibi gözüküyor şimdilerde, ama yinde dersin sonuna doğru ağlamaya başlıyor. Böyle böyle alışacak diye umuyorum. Uyumsuz bir çocuk değil aslında ama bu aralar parka da gittiğimiz zaman kimse oolmasın istiyor. Hiç bir çocuk olmayacak etrafda. Kimi görse kaçıyor. umarın bir dönemdir geçer.

Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ara 2010 Saat 12:04
üzerinde fazla durmayın, kreşe göndermeye ve parka gitmeye devam edin, bir süre sonra normale dönecektir
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.