Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
b.ege
Katılımcı Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 333
|
Konu: çok uyanıyor Gönderim Zamanı: 11 Kas 2010 Saat 10:23 |
hocam geçen günde yazmıştım oğumun çok uyandığını başka öneriniz varmı demiştim.başka önerim yok demiştiniz.eski maillere baktığımda sipraktin işe yaramadığı zaman atarax oda işe yaramazsa pasiflora demişsiniz.bende atarax deneyimmi.dayanamıyorum artık.bi çocuk bu kadarda uyanmazki.şuanda hafif bir soğuk algınlığı ve öksürüğü var.atarax kullanmamda sakınca varmı.nolur bana bir çözüm sunun lütfennn çok teşekkür ederim...
|
HERGÜN ŞÜKÜR EDİYORUM ALLAH'IMA SENİ BANA VERDİĞİ İÇİN
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 118331
|
Gönderim Zamanı: 11 Kas 2010 Saat 10:59 |
2-3 gece deneyin, sonucu bayramdan sonra görüşelim, 13-23 Kasım arası yurt dışındayım..
|
 |
b.ege
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 24 Kas 2010 Saat 18:39 |
şükürler olsun kavuşturana:)) gözlerimiz yollarda kaldı:)) hocam siz demiştinizki ataraks 2 3 gece kullanın ben kullandım 5 gece kullandım hatta.ama kullandığım gecelrde bile 3 kez kalkıyodu. biraktım ilacı malesef yine çözüm olmadı.ilk bıraktığım gece 7 kez kalktı.sonraki gece sayısını bile hatırlamıoyrum.hatta 2,30 tan sabah 5,30 akadar ben uyuttum o uyandı.valla usandım artık.20 aylık bir bebeğin bu kadar çok uyandığını hiç görmedim duymadım.nolursunuz mutlaka bir çözümü vardır bir çözüm lütfennnnnn
Düzenleyen b.ege - 25 Kas 2010 Saat 13:16
|
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 25 Kas 2010 Saat 15:00 |
Uyanma yanında başka bulgular varmı? Acıkma, su içme, terleme, döküntü, karnında ses, kaka bozukluğu, gibi... Ayrıca gündüz fazla kalabalık ortamlardan uzak tutun, çok hareketli bir hayatı olmasın. Çok hoppala-zıppala yapılmasın.
|
 |
b.ege
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 25 Kas 2010 Saat 18:00 |
yok hocam bütün hepsini göz önünde bulundurdum.acıkma olduğunu düşünmüyorum akşamlarıgüzel yemek yiyor.onu rahatsız edecek kadarda çok yedirmiyorum.yemek rahatsız etmesin diyede en geç 7, 8 gibi yemeğini yediriyorum.su yerine süt içiyor geceleri ve uyandığında da süt içmeden uyumuyor.acaba gece beslenmek istediği için uyanıyor olabilirmi???
|
|
 |
papatyam13
Katılımcı Üye
Puanlar: 186
|
Gönderim Zamanı: 25 Kas 2010 Saat 22:29 |
hocam bana da yardım lütfen! benim oğlum 14 aylık.geceleri kaç kere kalkıyor ben de sayamıyorum aartık.ve her defasında emmek istiyor aç olmamasına rağmen.geceleri hiç uyuyamıyorum psikolojim bozuldu iyice.yorgunluktan gündüzleri tansiyonum düşüyor. sipraktin denedim bizde ters tepki yaptı hiç uyuyamadı.inanın emzirmeyi bırakmayı düşünüyorum.acaba beni emzik olarak mı kullanıyor?ne dersiniz?memeyi emzirmeyi bırakmak çae olur mu? TEŞEKKÜRLER...
|
- üzerinde Pek çok Meyveler Bulunan Bir Dalı, Meyvalar Aşağı Doğru çeker. Meyvasız Bir Dalın Ucu Ise, Servi Ağacı Gibi Havada Olur.
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 26 Kas 2010 Saat 12:58 |
Bu yaşlarda mideleri ufak olduğundan yeterli su ve gıdayı stoklayamıyorlar. Merak etmeyin, biraz sabır, zaman geçtikçe, kendiliğinden geçecek..
|
 |
b.ege
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 26 Kas 2010 Saat 19:06 |
bu konu hakkında son bişey daha.ataraks veriyordum ya,en azından biraz geceleri uyumak için versem zararı olurmu.hasta olduğunda ilaçsız atlatmayı isterken bu uykusuzluk yüzünden ilaç vermek rahatsız ediyo beni ama çaresiz kalıyorum.bu sipraktin ve ataraksı arasıra en azından kendi alışıncaya kadar versek çok zarar vermiş olurmuyum:(.teşekkür ediyorum bıkmadan usanmadan bizleri bilgilendirdiğiniz için....
Düzenleyen b.ege - 26 Kas 2010 Saat 19:08
|
|
 |