Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Çalışan Anne & Bakıcı & Kreş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kreş sorunu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkreş sorunu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yelgar Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4
Mesajın Direkt Linki Konu: kreş sorunu
    Gönderim Zamanı: 11 Kas 2010 Saat 16:54
merhaba özlem hanım 4 yaşında bir kızım var.Kreşe eylül ayında başladı 1 hafta ağladıktan sonra alıştı sorunsuz gitmeye başladı . takii 2 hafta öncesine kadar ağlayarak gitmek istemiyor bende herşeye rağmen kararlı olup götürmeye devam ettim son bir haftadır hastalandı gidemiyor. Kreş konusu açıldığında ağlayıp gitmek istemediğini sevmediğini söylüyor.Konuyu Psikoloğa danıştım ısrarla göndermemizi karalı olmamızı söyledi.Okulda öğretmenide kızımın prenses gibi büyüdüğünü hiç hayır denmediğini onun için bu sorunları yaşadığımız görüşünde.Benim sorum şu nokta bu ısrarlarımız sonrasında travmatik kalıcı bir sorun yaşamaktan korkuyorum.Ve nasıl aşıcaz problemi lütfen destek istiyorum..teşekkürler
gülçin
Yukarı Dön
yelgar Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Kas 2010 Saat 17:03
merhaba özlem hanım 4 yaşında bir kızım var.Kreşe eylül ayında başladı ilk hafta çok ağladı sonrasında problem yaşamadan devam etti takii 2 hafta öncesine kadar ağlayarak gitmek istemiyor. Bende kararlı olup götürmeye devam ediyorum.Son hafta gidemedi hastalandı. Konuyu psikoloğa danıştım karalılıkla göndermemizi tavsiye etti. Öğretmenide benzer görüşte kızımıza hiç hayır denmediğini bunun için bu sorunları yaşadığımızı düşünüyor.
bu ısrarlarımız sonrası travmatik kalıcı bir sorun olurmu ? nasıl davranmamız konusunda sizden destek istiyorum ?
şimdiden teşekkür ediyorum...saygılar 
gülçin
Yukarı Dön
yelgar Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Kas 2010 Saat 17:11
merhaba özlem hanım 4 yaşında bir kızım var.Kreşe eylül ayında başladı başlangıçta biraz sorun yaşasakta alıştı . Son 2 haftadır gitmek istemiyor.Ağlamalarına rağmen ısrarla gönderiyorum.Öğretmeni eylül ada'ya hiç hayır denmediğini ve koruyucu kollayıcı olduğumuz için sorun yaşadığmız görüşünde . Konuyu psikoloğa da danıştım kararlılıkla göndermemizi ve yasak ödül mekanizmasını kullanmamızı söyledi.Benim korkum travmatik kalıcı bir problem yaşamak.
Sizin tavsiyelerinizi bekliyorum . Nasıl davranmalıyız? hangi noktada kalıcı bir sorun oluşabilir demeliyiz?
şimdiden teşekkürler. saygılar.
gülçin
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kas 2010 Saat 12:00
sorun yaşadığı ortamdan kaçmasına izin verirseniz sorun çözme becerisi kazanmakta güçlük çekecektir, travma yaşayıp oonunla baş etmeyi öğrenecek ki yaşamın ciddi zorluklarında baş etme becerisi kazanmış olsun
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.