Kadir Bey merhaba.
Dün kızları kreşten aldık eve vardık.Üstlerini değiştiriyordum ki Karyanın tüm vücudu yer yer kızarmıştı.Ver kaşınıyordu da.Cumartesi akşamı ateşi birden 39 a çıktı.Yanakları kıpkırmızıydı.Ateş düşürücü verdim sırtını viksledim geçti bir daha da yükselmedi.Ama bu arada öksürük ve burun akıntısı da vardı.Dün ise birden kırmızılıkları görünce aldığımız gibi acile gittik.İkizinde de öksürük ve burun akıntısı var onda kırmızılık yok.Acilde muayene ettiler.Sonra birde uzman görsün diye bizi polikliniğe gönderdiler.Bu arada ikisininde boğazları acaip kızarık dedi dr.Damlaya augmentin ve pedifen verdi.Karyadan ise idrar kültürü istediler sonra uzmana gidin dediler.İdrar sonucunu alınca baktım bol lökosit ve keton çıkmış.İdrar yolu enfeksiyonuda var yani.Uzman da muayene etti ve kırmızılıklar için alerji dedi.Bir tane avil iğne yaptılar kaşıntı için.Sonra suprax ab, allerset, sekrol ve pedifen vermiş Karyaya da.Ve tabi idrar kültürüde verdik.Akşam ilaçları aldık hemen ve antibiyotiklere başladık.İkisinede başladım yani.Sabah kalkınca Karyanın vücudunu kontrol ettim.Döküntüler solmuştu sadece yerleri belliydi hafif hafif.Size sormak istediğim gerçekten alerjimi oldu bu çocukta.Ve neden olmuş olabilir.Verilen ilaçlar uygunmudur.Siz ne diyorsunuz bu durum için.
teşekkür ederim.