Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - geçmeyen öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgeçmeyen öksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
omega Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesajın Direkt Linki Konu: geçmeyen öksürük
    Gönderim Zamanı: 19 Ara 2010 Saat 19:32
değerli hocam
yazdıklarınızı öksürük konu başlığı altında gelen ve cevapladığınız tüm soruları tek tek okumaya çalışıyorum.benim de yazacaklarım sanırım aynı hikaye.3 ay önce 3 yaşındaki kızım 40 derece ateşlendi.actifed actidem hatta ilk kez antibiyotik verildi. neredeyse 3 kez doktora gittik.ciğerleri temiz deniyor. öksürük hiç bitmedi. genelde gece ve balgamlı.balgamı kusarak atabiliyor. burun  hep tıkalı.bende kronik kurdeşen var sadece geniz akıntısı ve buna bağlı öksürüğü var.ilaçlar dediğiniz gibi fayda etmeyince kestim.ve nedense kızım hep ev içinde burun tıkanıklığı ve öksürük yaşamaya başladı. alerjik olabilir diye kan tahlili istedim.total ıge normal çıktı. doktor enfeksiyon yok alerji yok dedi.ama öksürük devam etti. geçen hafta azalmıştı. dün ateşlendi 3 ay sonra ve balgamlı öksürük arttı birden.bütün odasını akar öldürücü spreyle dezenfekte ettim.soğuk buhar makinası aldık geceleri çalışıyor. yazdıklarınızı özenle okuyorum.3 şise cold mix bitti. bal limon içmiyor. şuan hiç bir ilaç vermiyorum.ama bitmeyen öksürük beni üzüntüden hasta etti.yardımınızı rica ederim saygılarımla
Yukarı Dön
omega Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ara 2010 Saat 19:55
hatta hocam ne yalan söyleyeyim yazdıklarınızı hem şaşkınlıkla hem de gülümseyerek okudum.hatta dedim ki memlekette 100 doktor varsa hepsi yanlış bi tek kadir hocam mı haklı diye de düşündüm ancak cevaplarınızdaki parçaları birleştirince size hak verdim. dünden beri inatla hiç bi ilaç vermedim.ama çok üzülüyorum hocam.ne olur yardım edin. bir de bu hava temizleme makinaları var alerjiyle ilgili satılan alsam faydası olur mu. tekrar teşekkürler.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118859
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ara 2010 Saat 13:55
Hiçbir hastama alet aldırmadım.. Viral hastalıklar, antibiyotiğe cevap vermezler ve uzun sürerler. Dikkat edin, o 100 doktor hiç "Grip" tanısı koymaz.. Herkez Allerji, Bronşit, Astım, Allerjik astım, Bronşit, yaz bronşiti, Kapalı bronşit, aklınıza ne saçmalık geliyorsa var...  
Yukarı Dön
omega Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ara 2010 Saat 16:41
değerli hocam
kızım cumaretsi gecesinden beri ateşli.dün gece en son 39.7 gördük.balgamlı öksürük bugünde burun akıntısı başladı.ben sizi dinleyerek hiç bi ilaç vermedim bu kez. sadece ateş düşürücü o da çok yükselirse.çünkü dediğiniz gibi son 3 ayda 3 kere doktora gittim verdiği ezberlenmiş liste fayda etmedi. bu kez tavuksuyu bal vs ile bu işi çözmeyi umuyorum
ancak hocam etrafımdaki  akraba vs. ı doktora niye gitmedin niye göstermedin çocuğu zatürrre yapıcan diye habire konuşup duruyo ben de bu kez böyle kendi bildiğimi yapıyorum diyorum ancak zaten kafayı sıyırdım bi de millet böle konuştukça acaba diye de içime dert oldu.
siz ne dersiniz bu akrabalar için.bişeyi ihmal mi ediyorum gerçekten

Düzenleyen omega - 21 Ara 2010 Saat 17:12
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118859
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ara 2010 Saat 12:50
Kesin emin olmak istiyorsanız, bir kan sayımı yaptırın, WBC ( lökosit sayısı)   düşük ise, antibiyotik gerekmiyor demektir.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.