|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozay60 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kas 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() Gönderim Zamanı: 27 Kas 2007 Saat 22:48 |
![]() |
|
![]() |
|
benalbuyukgebiz ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eyl 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1788 |
![]() |
Merhaba...
Beslenme aralarını dört saate çıkarın belki daha fazla alabilir. Ben olsam bir ay daha sadece biberon maması verirdim. Daha sonra ek besinlere geçebilirsiniz. Verdiğiniz besinlerin yoğunluğunu arttırın kıvamlı olsun daha sonra da pütürlü olmasına özen gösterin. Blender asla kullanmayın. Sevgiler..
www.istahsizcocuk.com adresinden beslenme ile ilgili sorularınızın cevaplarını bulabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
ozay60 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kas 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() |
çok teşekkür ederim cevabınız için.günde kaç cc mama almalı bebeğim .yani 4 saatte bir kaç cc vermeliyim.bebeğim çok sık acıkıyor her defasındada çok az besleniyor.bu aylardada sık beslemek pek doğru değilmiş.4 saate yükseltmek istiyorum ama beklemesi mümkün değil çok huysuzlanıyor.ne yapmalıyım lütfen çok moralim bozuluyor( kilosuda 7100 gr) |
|
![]() |
|
benalbuyukgebiz ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eyl 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1788 |
![]() |
Merhaba...
150-180 cc alabilir bebeğiniz ama her bebek kendisi belirler bu miktarı. Önemli olan aldığı kadarıyla ne kadar büyüdüğüdür. Kilosu 4 aylık bebek için iyi. Bebeğinizin çok sık acıktığından emin değilim, zorla ve az miktarda emdiği için tereddüt ediyorum. Bu durum devam ederse doktorunuz bebeğinizi bir muayene etmeli. Sevgiler...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|