Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bebeğimin beslenmesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbebeğimin beslenmesi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ozay60 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesajın Direkt Linki Konu: bebeğimin beslenmesi
    Gönderim Zamanı: 27 Kas 2007 Saat 22:48
Unhappymerhaba bebeğim4 ay 11 günlük.anne sütünü almıyor devam maması alıyor.3 saatte bir besliyorum 120 cc vermek istiyorum onuda zorla alıyor.elma suyu havuç suyu ve yoğurt vermeye başladım .beslenme programını nasıl yapmalıyım .kaç saatte bir kaç cc mama vermeliyim lütfen cevabınızı bekliyorum
Yukarı Dön
benalbuyukgebiz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1788
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Kas 2007 Saat 23:20
Merhaba...
Beslenme aralarını dört saate çıkarın belki daha fazla alabilir. Ben olsam bir ay daha sadece biberon maması verirdim.  Daha sonra ek besinlere geçebilirsiniz. Verdiğiniz besinlerin yoğunluğunu arttırın kıvamlı olsun daha sonra da pütürlü olmasına özen gösterin. Blender asla kullanmayın. Sevgiler..
www.istahsizcocuk.com adresinden beslenme ile ilgili sorularınızın cevaplarını bulabilirsiniz.
Yukarı Dön
ozay60 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 3
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Kas 2007 Saat 22:02

çok teşekkür ederim cevabınız için.günde kaç cc mama almalı bebeğim .yani 4 saatte bir kaç cc vermeliyim.bebeğim çok sık acıkıyor her defasındada çok az besleniyor.bu aylardada sık beslemek pek doğru değilmiş.4 saate yükseltmek istiyorum ama beklemesi mümkün değil çok huysuzlanıyor.ne yapmalıyım lütfen çok moralim bozuluyor( kilosuda 7100 gr)

Yukarı Dön
benalbuyukgebiz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1788
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Kas 2007 Saat 21:09
Merhaba...
150-180 cc alabilir bebeğiniz ama her bebek kendisi belirler bu miktarı. Önemli olan aldığı kadarıyla ne kadar büyüdüğüdür. Kilosu 4 aylık bebek için iyi. Bebeğinizin çok sık acıktığından emin değilim, zorla ve az miktarda emdiği için tereddüt ediyorum. Bu durum devam ederse doktorunuz bebeğinizi bir muayene etmeli. Sevgiler... 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.