Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Diğer Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - okumaya başladı?ve dıkkat eksıklığı?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumokumaya başladı?ve dıkkat eksıklığı?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ceydadefne Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 150
Mesajın Direkt Linki Konu: okumaya başladı?ve dıkkat eksıklığı?
    Gönderim Zamanı: 10 Oca 2011 Saat 13:27
merhaba özlemhnm..kızım 5,5 yaşında kendılığınden okumaya başladı herşeyı okuyor kıtap okuyor..2,5 yaşından berı kreşte anaokulunda..şu anda anaokul son sınıfta ..öğretmenleri grup çalışmlarından sıkıldığınğını grupçalışmalarından ılk beş dakkadan sonra başka işlerle uğrşamaya başladığını verılen malzemelerle değil de kendı ıstedığı malzemelrle faalıyet yaptığını yapılanlardan zevk almadığını söylüyorlar..bızım konsantrasyonumuzu bozutyor dınlemıyor gözüküyor ama en önce o öğrenıyor çabuk ezberliyor ve sıkılıyor diyorlar.grup içindekı etkınlığe devamını sağladığımızda ıtıraz etmıyor ama mutsuz oluyor..serbest bırakıyoruz dıyorlar..çunku kurallar ve zorlama onu mutsuz edıyor dıyorlar..fazla bılgı yuklu dıyorlar ama ben bunun için birşey yapmıyorum..benı dınlemedığı zamanlarda yasaklar koyuyorum..televızyon 2gun yasak yada 3gun bılgısyar açılmayacakdıye..çok olgun kabullenıp ınatlaşmyor.arkadaşlarıyla oyun oynarken kuralları o koymak ıstıor arkadaşları kusunce de arkalarından ağlıyor özür diliyor ama gene bıldığını okuyor..öğretmenlerıne benım yapabılecek bırşeyım var mı dıyorum yok tamamen bıreysel bı durum yapısı ve yaşıtlarından akılı okulda hep sıkılacak dıyorlar.. ne yapmalıyım???*
Yukarı Dön
ceydadefne Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 150
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Oca 2011 Saat 11:52
özlem hanım farkettım kı kızım yüzümüze bakarak da dınlemıyor ben ona nasıhat verceksem çabuk olmalıyım hemen başka şeylere bakıyor duvardakı yazıları okuyor yuzume bakmıyor ben en son ne dedım neden dınlemıyorsun dedığımde söyledığımen son cumleyı hıç eksıksız tekrar edıyor..ve ne kadar anlatırsam anlatayımö kendı bıldığını okuyor:((sonunda ceza alacağını bile bile...nasıl davranmalıyım??
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Nis 2011 Saat 15:13
zeki bir kızınız var ve yaşıtlarında zihinsel olarak hep önde olmanın maalesef ki zorluklarını yaşayacak, bu tip çocuklar çok lider ruhludur, çok hızlı kavrarrlar ve hep yeni aralar. yetenekleri yönünde gelişmeye teşvik edin. inatlaşmayın. sınırlar çok belirgin olsun, az ve öz hayır deyin. yaratıcı yanını geliştirmesi için fırsat yaratmaya çalışın
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.