Merhabalar doktor bey.Kızıma 2.5 aylıkken bronşiolit teşhisi konuldu ve 2 gün hastanede kaldıktan sonra çıkışta Ventolin ve en az 3 ay süreyle kullanmak üzere Zaditen şurup verildi.Şikayetler azalınca ve sizin yazdıklarınızı okumaya başladıktan sonra ben bu şurupları vermeyi kestim.Viks ve tülbent uygulaması yaptım.Faydasını da gördüm.Her neyse 1-2 hafta önce burun akıntısı,boğulurcasına ve uyutmayan bir öksürük başladı.Viks ve tülbent uygulaması ile burun akıntısı geçti.O öksürük de yerini gündüz ara ara ve hırıltılı bir öksürüğe bıraktı.Bu sabah doktoruna gittiğimizde daha önce de bu tip şikayetleri olduğunu ve epey bir zamandan beri devam ettiğinden kızımın astım olma ihtimalinin bir hayli yüksek olduğunu söyledi.Reçetesine Ventolin,Zaditen ve Sekrol yazdı. Viks kullanmam da hataymış.Eşim de ben bu şurupları daha önce kullanmayı bıraktığımdan bana ateş püskürdü.Ben yine bu ilaçları kullanmak istemiyorum ama öksürüğü de geçmedikçe benim uygulamalarımın saçmalık olduğunu söylüyor eşim.Acil olarak yapmam gerekenler konusunda yardımlarınızı bekliyorum.Saygılarımla.
Düzenleyen Ayşegül - 04 Şub 2011 Saat 02:05