hocam merhaba, ben sizi geçen yıl tv programından takip ediyordum fakat burada sorulara yanıt verdiğinizi bu hafta yeni öğrendim, hatta 2 soruma da daha önce cevap verdiniz çok teşekkür ediyorum. Ben 1 haftadır eski yazdıklarınızı okuyup kısa notlar tutuyorum fakat bu gün kızım sanırım grip olunca bir de size sorup tehit etmek istedim. Bugün 3,5 aylık kızımın burnu akmaya ve hapşırmaya başladı. fakat öksürük, ateş yok, huysuz da değil, hastalıkların kuluçka süreleri yazınızda gribal enfeksiyonun 2-5 gün arasında kuluçka dönemi olduğunu yazmıştınız, eşim de gripti geçen hafta sanırım ondan bulaştı. ben şu anda kızıma hiç bir ilaç vermiyorum, burun tıkanıklığı olmadığı için serum fiz. de vermedim, ama sanırım yakında burnu tıkanacak o zaman serum fiz. damlatacağım burnuna 8-10 damla, yastığına cold mix. süreceğim çok az bir miktar ve biraz da ıhlamur takviyesi yapacağım değil mi? (bu arada kızım sadece anne sütü alıyor)
Bir de hocam eski maillerinizden birinde bir arkadaşa ateşli seyretmeyen bir gripte 4 veya 5. gün ateş başlarsa bunun tehlikeli olabileceğini yazmıştınız, böyle bir durumla karşılaşırsam ne yapmalıyım?
Düzenleyen Ayşegül - 04 Şub 2011 Saat 02:48