iyi günler...
3 yaşında kızım 2 aydır kreşe gidiyor... gittiğinden beri sürekli hasta.. aslında gitmedende sık hastalanan bir çocuk... (burun, geniz akıntısı ama çok yoğun şekilde ve şiddetli öksürük)
ilk hastalandığında antibyotik, deloday, iliadin verdiler. ilaç tam bittti. ogün tekrar öksürük. bu sefer kan tahlili yaptı wbc yüksek çıkınca zinnat verdi. delodaya devam dedi (sürekli bir geniz akıntısı olduğundan) ben 5 gün verdim kesti antibiyotiği tam geçti derken 3 gün sonra kulağa vurdu kbb ya götürdüm. orta kulak iltahabı dedi antibiyotik verdi :(( delodayı mutlaka kullan dedi.bir süre.. neyse geçince delodayi kestim.
10 falan rahat derken yine öksürük, geniz akıntısı. doktora götürdüm, film istedi, bronşları dolu dedi bricanly verdi. antibiyotik yazdı ama verme şimdilik dedi, aynı gün kulağım ağrıyor dediği için kbb dende randevu almıştım o da baktı kulakta biraz problem var antibiyotiği kullan dedi 1;5 ayda 4. antibiyotik... 3-4 günde düzeldi. 10 gün kadar rahattık bu arada delodayı kesmedim. acaba korurmu diye...
bu gün akşamüstü ateşi çıktı, göz altları morarıyor bu kış hastalıklarında...bugünde morardı .
galiba deloday yüzünden akıntı başlamadı. akıntıyı kesiyor sanırım.. doktora götürmek istemiyorum ama korkuyorumda.. ne yapsam götürmeden atlatabilirmiyim....
sık hastalanma ve geniz akıntısı alerjik olabilir deniyor ama kimse net değil alerji uzmanına mı götürmeliyim.? bir öneri verseniz...
Düzenleyen durucan - 27 Oca 2011 Saat 23:31