|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
atifk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Gönderim Zamanı: 28 Oca 2011 Saat 14:05 |
Hocam kolay gelsin.
Bebeğimiz 3 aylık ve maalesef soğuk algınlığı var. Ara ara ökşürük ve hapşırması var. Ateşi yok. Burnu tıkalı ve nefes almakta zorluk çekiyor. Gifrer kullanıyoruz ama pek kalıcı olmuyor. Cold Mix kullanabilir miyim? Kullananbilirisem ne şekilde kullanmalıyım. Kolay gelsin. İyi çalışmalar. |
|
![]() |
|
Gülsen ![]() Moderatör ![]() Yazıldığı gibi okunur:) Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 7519 |
![]() |
İyi günler cold mix'in kullanımıyla ilgili doktorumuzun daha önce verdiği cevaplardan bir kısmını ekliyorum geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
atifk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() |
İlginiz için teşekkürler. Ancak burada bahsi geçen bebekler kzımdan epey büyükler. 3 aylık kızıma kullanabilir miyim? Bunun cevabını bulamadım. Sağlıcakla kalın. |
|
![]() |
|
Gülsen ![]() Moderatör ![]() Yazıldığı gibi okunur:) Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 7519 |
![]() |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=21835&PID=612664
Lütfen bu cevabı okuyun o zaman geçmiş olsun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|