Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kulak kiri hakkında
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKulak kiri hakkında

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
idilim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 97
Mesajın Direkt Linki Konu: Kulak kiri hakkında
    Gönderim Zamanı: 31 Oca 2011 Saat 09:45
Günaydın Kadir Bey,

Geçen hafta p.tesi günü size gelmiştik, kızımın kulaklarında kir olduğu için bir sprey vermiştiniz.
Spreyi günde dört defa sıkın demiştiniz ama sabah akşam birer kere sıkabiliyoruz, kıyameti koparıyor acıyor diye. Kendimde de denedim acı olduğunu sanmıyorum ama soğuk ve püskürtmenin verdiği bir etki sanırım ürküyor.
Öyle böyle günde iki defa sıkıyoruz ama daha görünürde bir şey yok. Bu şekilde devam edelim mi? ne kadar sürer kirin çıkması? Çıkmazsa ne yapacağız KBB ye mi götürmem gerekecek?

Teşekkürler

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118101
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Oca 2011 Saat 23:00
Olabildiğince kullanın, eritmese bile, sprey kiri yumuşatır, KBB ye hazırlık olur. 4-5 günde netice alamazsanız bir gidin.
Yukarı Dön
idilim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Şub 2011 Saat 16:29
İyi günler Kadir Bey,
Biz bu işi beceremedik, kir çıkmıyor, zaten günde 4 defayıda tutturamıyoruz, kaçıyo velet hatta elimden kaptı ilacı sakladı, pes dedim dün akşam.
Doktora götüreyim bari. Önereceğiniz KBB uzmanı var mı?
Hastanelerde gereksiz tahlil vb. şeyler isteyecekler diye adım atamaz olduk. KBB de çocuğumu gereksiz hırpalarlar diye de korkuyordum ama hiç kir çıkmadı ki kulaktan, mecburen gideceğiz.
Siz birini önerirseniz ondan randevu alayım ama öneriniz olmazsa Anadolu yakası özel hastanelerden birinden doktor seçerim. gitmeden öncede kullanabildiğim kadar kullanayım değil mi, hani kir yumuşar demişsiniz ya.

Teşekkürler.

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Şub 2011 Saat 15:20
Dr. İrfan Gözübüyük... Telf: 0(216) 467 51 75
Yukarı Dön
idilim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Şub 2011 Saat 14:43

Kadir Bey merhaba,

Dün İrfan Bey'e gittik. Öneride bulunduğunuz için çok teşekkür ederim, muayenemiz çok iyi geçti, kızım da izin verdi, İrfan bey de çok iyidi sağolsun, iki kulağından da parça çıktı. İnanamadım buyutuna. Hiç kulak pamuğu kullanmıyoruz ama kulak dışarı atamıyormuş, yapısaldır dedi. Bu durumda zaten rutin kontrole size geliyor olduğumuzdan kulak kiri birikse bile tespit ederiz ve sorun olmaz diye düşündüm.

Şimdi bir şey kafamı karıştırdı, arkadaşımın bebeğini götürdüğü doktor kulağına burnuna hiç bakmıyormuş çocuğun, sadece bir defa hafif grip olduğunda bakmış. Bebek şimdi 9 aylık. Bu işte bir gariplik yok mu?

Yardımlarınız için çok çok teşekkür ederim

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Şub 2011 Saat 11:01
Censored  Yorum yok...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.