Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Hüseyin Mutlu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - erken dogum27hafta
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumerken dogum27hafta

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
minahayat Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7
Mesajın Direkt Linki Konu: erken dogum27hafta
    Gönderim Zamanı: 01 Ara 2007 Saat 22:22
merhaba hocam.ben 8ay önce 27haft.doğum yaptım.çok şükür bebegım saglıgına kavustu.8yasında olan bır kızı daha var o zamanında dogdu.hala neden erken dogum yaptıgımı bu engellenebılır bır durummuydu anlayamıyorum.ilk dört ay kanamalarım oldu dr.normal oldugunu söyledı.5ay sorunsuzdu.doguma 25haftaya gırdıgımde hersey basladı.şiddetlı agrım oldu bır aksam kasılmada vardı.dt.um şehırdısındaydı bende enyakın özel bir hast.gıttım.dr.-öncekı sezeryan yerlerınız ağrıyor dedı.açıkçası ben tatmın olmadım 2gun sonra kendı dr.ma gıttım.oda-mıyom oldugunu bununda çokfazla agrı yapacagını söyledı.1hafta sonra kanamam oldu tekrar dr.ma gıttım.-hersey normal.bıraz abartıyorsun dedı.eve dondum.ve o aksam sancılandım ve şiddetlı kanamam oldu.ertesı gun tekrar gıttım.yürüyemiyorum.sancılar 3dak.bır gırıyordu.hemen yatısım yapıldı ogece tokoloz verıldı.ertesı gun dr geldı.nasıl oldugumu sordu.kasılmalar azalmıstı.kanamamda.taburcu edıldım.ama malesef 2 gun bıle gecmeden üstunden sukesem açıldı.27.haftadaydım.
dr.alirıza sözenoğlu ilk kızımında dr.ydu.ona çok guvenıyordum.bunda bır ihmal varmı sizce.sinyallerı daha önce vermemısmı.bırsey yapılamazmıydı.
saygılar...
Yukarı Dön
Dr.HuseyinMutlu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 155
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Ara 2007 Saat 15:23
Merhaba,

Geçmiş olsun ama başka bir hekim arkadışımın ihmali var mı yok mu ile ilgili yani üstüme fazife olmayan birşey konusunda size yardımcı olamam

Selamlar
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.