Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - oglumun gelişimi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumoglumun gelişimi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
edalim35 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 41
Mesajın Direkt Linki Konu: oglumun gelişimi
    Gönderim Zamanı: 14 Şub 2011 Saat 17:00
merhabalar hocam  oglum 14 aylık oldu bugun kontrole goturdum :boy:76 cm kılo :8,740 gr  gelişimimizin kılo olarak alt sınırda oldugumuzu ve nutri-zinc surup verdi günde yarım olcek içilecek.oglum gecen 10 gün önce faranjit olup suprax surup kullanmıstık ama bugunde bogazımız da hafif kızarıklılık oldugunu ama ilac verilecek kadar önemli olmadıgını söyledi.oglumun yeme alıskanlıgı olmadıgı için anne sütünden ilk basta gündüz olmak kaydıyla kesmeyi düsünüyorum sizce dogru bir adım olabilirmi veya nasıl bır yöntemle yemek yeme alıskanlıgını kazandırabilirim yardımlarınızı bekliyorum ...saygılar.
eda
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119037
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2011 Saat 10:53
Anne sütünü kesmeden önce kutu sütlerine alıştırın, yoksa ortada kalırsınız.. Kilosu az, Sipraktin şurup; günde 2x yarım ölçek verin. 5 gün verin, 3 gün ara verin..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.