Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yemek yememesi hk.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumyemek yememesi hk.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
dgulsen Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 140
Mesajın Direkt Linki Konu: yemek yememesi hk.
    Gönderim Zamanı: 15 Mar 2011 Saat 09:07

hocam selamlar,

kızım 1,5 yaşında ve persantilde 10-25 arasında çıkan iştahsız zorla yemek yiyen bir çocuk tipidir. yalnız cumartesiden beri bu durum daha da artmaya başladı.
cumartesi günü sabah kahvaltısı ve öğlen çorbasından sonra gece yatana kadar hiç bir şey yemedi sadece su içti.
pazar günü ise de aynı şekilde
dün ben çalıştığım için babaanesinde ise sadece sabah kahvaltısıyla durmuş. akşam işten eve geldiğimde neşesi yerindeydi kıpır kıpırdı.
tabi bu 3 gece biberonla süt içirdim. süt mü ayakta tutuyor anlamadım? ne yaptıysak fayda yok yok yok.

bu akşam dr. randevu aldım niye aldım napcak bilmiyorum ama çok yıprandık artık. onun ise keyfi yerinde....
Yukarı Dön
dgulsen Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 140
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Mar 2011 Saat 09:09

kadir hocam birde, dün akşam çorba içirmeyi denerken korkutarak yedirdik. çabuk ye aşağıdaki adam gelicek diyerek sokak kapısına vururak korkuttuk ve öyle çorbasını yedi.

sizce bu yaptığımız doğru bişey mi????

ama çorbasını bitirdi :))))
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117133
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Mar 2011 Saat 10:27
Bazı çocuk, iştahsızdır, çok üstüne varmanızın bir önemi yoktur, korkutarak yedirmeniz, ilerde vara-yoğa korkan bir çocuk olmasına sebep olabilir. Eski maillere bakın.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.