| Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
senaybk
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 53
|
Konu: grip ve ter atmak? Gönderim Zamanı: 17 Mar 2011 Saat 13:19 |
|
14 aylık ikizlerim var...1 haftadır gripler... ateş ve öksürük yok, sadece burun akıntısı ve huysuzlık var...oğlum geceleri uyumuyor, hep ağlıyor ve çook terliyor, sırılsıklam oluyor... geceleri uyku tulumu giydiriyorum,odaları serin olduğu için....acaba ateşi var da ben mi farkında olmadım, neden bu kadar çok terledi? ben farkında olmadan havale geçirmiş olabilir mi? ter atması neyi gösterir? ne yapmam lazım? teşekkür ederim...
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 119364
|
Gönderim Zamanı: 17 Mar 2011 Saat 14:10 |
|
Aşırı bir ter atması oldu ise, Grip'in ateşli safhasını geçirdiniz demektir.
|
 |
senaybk
Üye
|
Gönderim Zamanı: 17 Mar 2011 Saat 14:29 |
|
Evet aşırı ter attı..Ama ateş olmadı ki, üstelik su gibi olan burun akıntısı yoğun ve yeşil olduktan sonra da ter atıyor hala...4 gecedir aynı şey yaşanıyor...Yapmam ya da yapmamam gereken birşey var mkı? Terleyince uyku tulumunu çıkarayım mı mesea?
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 17 Mar 2011 Saat 14:31 |
|
Rahat ettirin, yeterlidir. Bu safhada ateşi olursa bir göstermeniz iyi olur, terlemesi önemli değil.
|
 |
senaybk
Üye
|
Gönderim Zamanı: 17 Mar 2011 Saat 14:37 |
|
|
 |
senaybk
Üye
|
Gönderim Zamanı: 20 Mar 2011 Saat 21:59 |
|
Ateşi olursa bir gösterin demiştiniz, ateşi oldu ve gösterdim. gündüz uzman dr pedıtus ve tobrex damla verdi, pedıtus sizden dolayı kullanmadım... gece ben şehir dışındayken ateşlenmiş, babannesi acile götürmüş; augmentin, genta damla, pedifen, ıburamin cold yazılmış, sadece pedifen içirmişler... gündüz birşey yokken gece neden ateşleniyo bu çocuk? bi de şunu merak ediuorum dr bey, SİZ KOLAY KOLAY Bİ DR.A GÖSTERİN DEMİYORSUNUZ, BANA NEDEN DEDİNİZ, ŞÜPHELENDİĞİNİZ BİRŞEY Mİ VAR, NE OLABİLİR Kİ? çok teşekkür ederim...
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 21 Mar 2011 Saat 11:48 |
|
Hastalığın ilk günleri olan ateş önemli değildir.. Bu ateş düştükten sonra, 3-4 gün ateşsiz bir devreden sonra tekrar ateşin çıkması anormaldir. Gündüz bir şeyi yokken, gece ateşin çıkması, "Gripal enfeksiyon" demektir..
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 21 Mar 2011 Saat 11:49
|
 |