Dr.KadirTugcu Yazdı:
Görmeden bir şey söylemem çok zor. Biraz takip edin, benim Grip te tavsiye ettiklerimi yapın, bir de önümüz yaz, kendiliğinden iyileşebilir. |
sayın hocam keske istanbulda oturuyor olsaydık size oglumu getirebilmeyi ne cok isterdim.

hocam,bugun oglumu hem cocuk doktoruna hemde cıldıyeye goturdum.
oglumun bacaklarında küçük kücük kızarık ve kabarcıklar olustu.
cocuk doktoru oglumu muayene ettıkten sonra cigerlerinde bir sorun olmadıgını öksürmenin allerjik olabılıcegını ve bize yaptırmamız için tahlıller verdı.cıkan sonuclar söyle:
total demir:75
demir baglama kapasitesi:360
HEMOGRAM:
wbc:11,7
rbc:4.83
hgb:11,8
hct:37,2
mcv:76,9
mch:24,4
mchc:31,8
rdv:17
plt:320
mpv:8,6
pct:0,28
pdw:15,6
lym:5,9
mon:1
neu:4,2
eos:2,6
bas:2,6
TOTAL İGE:23,74 referans 87
Cıkan sonuclara göre gıttıgımız doktor oglumda kansızlık oldugunu,ige seviyesinin referansa göre düşük oldugunu yalnız onun yetişkin referansı oldugunu bebeklerde 15 ten yukarısı allerjik olarak görüldügünü söyledı.sizin cevaplardan okudugum kadarıyla ,hemen eos sevıyesıne baktım ve EOS seviyesinin cok yuksek olmaması benı rahatlattı.
---kullanmamız ıcın fenorinc,vitabiol ve elidel verdi-- ve bizi cildiyeye yönlendirdi.
gittigimiz cildiye uzmanı ise ige test sonucunun 4 yasından once hıcbır anlam ifade etmedigini söyledı test sonucuna bakmadı bile.oglumun atopik dermatit bünyede oldugunu cok dikkat etmemiz gerektıgını belırttı.oda bize kullanmamız ıcın avil şurup,eaumovate creme verdi.
banyo için oilatum yag kullanmamızı,yüzünü nemlendırmek ıcın ise ceradolin krem verdi.
bunların hicbirini eczaneye gidip henuz almadım.size danısmadan hicbirsey yapmak istemiyorum.
önerilerinizi sabırsızlıkla beklıyorum,saygılar.