|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
haydibebek ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 496 |
![]() Gönderim Zamanı: 09 May 2011 Saat 20:31 |
hocam valla bıktım her gün nerdeyse kafasını çarpmasından. kızım 8.5 aylık hareketli,emekliyor,tehlikeden habersiz,kendini gene öne attıu az önce güm ahşaba çarptı bıngıldağını işin garip tarafı ağlamıyor da,acaba bu tür çarpmalarda beyinde bir hasar oluşur mu?kaç saat takip edelim?en sonunda kafa koruyucu bebek kaskı aldırcak bu kız bana:)
bu tür kasklar çocuğun kafa gelişimine engel olur mu,zararlı mıdır?
teşekkürler...
|
|
![]() |
|
Kevser ![]() Moderatör ![]() Mersin benden sorulur:))))) Kayıt Tarihi: 27 Mar 2009 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Puanlar: 5354 |
![]() |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=19579&title=bebegim-basini-carpti
linkteki bilgi size yardımcı olacaktır... size özel cevabı olursa Kadir Hocam zaten yazar... geçmiş olsun ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120933 |
![]() |
Kaska filan gerek yok, her çocuk bu şekilde büyüyor.. Bıngıldakları açık olduğundan, beyin zarar görmez..
|
|
![]() |
|
haydibebek ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 496 |
![]() |
teşekkür ederim hocam eksik olmayın.
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|