|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MÜJGANCIM ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nis 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
![]() Gönderim Zamanı: 31 May 2011 Saat 09:16 |
İYİ GÜNLER.KADİR BEYE SORUM OLACAKTI AMA GİREMİYORUM.YENİ KONU AÇAMIYORUM.NEDEN KİLİTLEDİNİZ ACABA?
|
|
![]() |
|
Gülsen ![]() Moderatör ![]() Yazıldığı gibi okunur:) Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 7519 |
![]() |
Merhaba doktor bey tatilde oldugu icin bolumu kilitli dondugunde acilacaktir.
|
|
![]() |
|
nhlrd ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eyl 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 93 |
![]() |
merhaba
ben de yeni konu açamıyorum, Nilçin Hanıma yazacaktım...
|
|
gülücüklü günler
|
|
![]() |
|
Gamze ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8912 |
![]() |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/new_topic_form.asp?FID=196
buradan sorabilirsiniz iyi günler dilerim....
|
|
![]() |
|
nhlrd ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eyl 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 93 |
![]() |
çok teşekkürler
![]() |
|
gülücüklü günler
|
|
![]() |
|
ogrtm ![]() Altın Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Eki 2011 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
![]() |
ben de kadir beye yazamıyorum arkadaşlar.paylaşımım veya msj sayım az diye mi yine?
|
|
![]() |
|
Gülsen ![]() Moderatör ![]() Yazıldığı gibi okunur:) Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 7519 |
![]() |
Hayir Kadir Hocamiza soru sormak icin bir mesaj sayisi sinirimiz yok ..
Ancak kilitli olan alt forumlarda konu acilmaz mesaj yazilmaz ... Kadir Hocamizin ilk sayfasinda yeni konu butonunu kullanarak soru sorabilirsiniz |
|
![]() |
|
ogrtm ![]() Altın Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Eki 2011 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
![]() |
teşekkürler gülşencim sorumlarımla her zaman ilgilendiğin için bu öpücüğü hakettin cnm:)
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|