Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ALLERJİ???(grip)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumALLERJİ???(grip)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
NESHECE Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8
Mesajın Direkt Linki Konu: ALLERJİ???(grip)
    Gönderim Zamanı: 01 Haz 2011 Saat 16:19
HOCAM İYİ GÜNLER...4.5 yaşındaki kızım pazar gecesi 38.5 derece ateşlendi ateş düşürücü verdim hafif öksürük ve burun tıkanıklığıda vardı..ertesi gün devlet hastanesindeki çocuk doktorumuz baktı çiğerlerini dinledi hafif gribe benziyor ateşini düşür yeter dedi..ama çarşam ba gel kontrol ederim dedi...salı akşamı hırıltılı öksürüğü başladı ateşide 38 in üstüne çıkmadı.çarşamba kontrole gittiğimizde çiğerlerinde hırıltı başlamış ventolin ve pulmikort hava verip tekrar dinleyelim bakalım rahatlayacakmı dedi...3x1 ventolin 2x1 pulmikort tan sonra hırıltısı azaldı öksürükte azaldı..ben bu arada sürekli bal limon serum fizyolojik cold mix damla ya devam etmiştim..sonuçta allerji ile birlikte grip üstüne binmiş dedi (bizim köpek alerjimiz vardı zaten ama polenler den bu günlerde bu tablonun çok görüldüğünü söyledi..burun akıntısı bally kıvamda hapşuruğuda ara ara...reçete olarak decort ampul 3 gün içilecek ventolin 3x1 5 gün azeltin 1x1 3 gün  yazdı..kızımın genel durumu şimdi iyi hırıltısı yok...sizinde fikrinizi almak istedim çok teşekkür ederim..saygılarımla...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118342
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Haz 2011 Saat 11:56
Decort ampul ASLA içirilerek kullanılmaz... Siz normal Grip tedavisinde söylediklerimi uygulayın..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.