Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - TANELİ YEMEK DERDİMİZ
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumTANELİ YEMEK DERDİMİZ

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
doruk2010 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 37
Mesajın Direkt Linki Konu: TANELİ YEMEK DERDİMİZ
    Gönderim Zamanı: 02 Haz 2011 Saat 09:59
HOCAM MERHABA ,
BENİM DERDİMDE 15 AYLIK OĞLUMUN TANELİ BESİNLERİ REDDETMESİ AMA ENTERASAN VE KEYFİNE GÖRE REDDEDİYOR.ŞÖYLEKİ TEL ŞEHRİYE ÇORBASINI BİR NEFESTE BİTİRİR AMA İÇİNDE KIYMA VARSA SANKİ GIRTLAĞINDA BİR SÜZGEÇ VARMIŞ GİBİ ÇORBA KISMINI YUTAR AMA KIYMALARI AĞZININ Bİ KENARINDA BİRİKTİRİR VE EN SONUNDA DA BÖĞÜREREK ÇIKARIR YADA MESELA SARIMSAK YOĞURTLU ISPANAĞI BİR GÜZEL YİYOR TANELERİNİ ÇIKARMADAN AMA İÇİNDE KIYMA VARSA AYNEN DIŞARI ATIYOR
DÜN YİNE BAKICISI TAVUKLU PATATES VERMEYE ÇALIŞMIŞ HEPSİ MİNİK MİNİK DOĞRANMIŞ AMA KABUL ETMEMİŞ BLENDIRDAN GEÇİRİLMİŞ . KAHVALTI YİNE AYNI BULAMAÇ YİYOR TANELİ VERMEYİ DENEDİĞİMİZDE 3-5 LOKMADAN SONRA DİREK ATIYOR AĞZINDAN YANİ SANKİ YUTAMADIĞINDAN DEĞİLDE PÜREYE ALIŞTIĞI İÇİN O KOLAYINA GELDİĞİNDEN YAPIYOR.AMA BU DURUM BENİ ZİYADESİYLE ENDİŞELENDİRİYOR BİR ARKADAŞIMIN 4 YAŞINDA IZI VAR HALA BLENDIRLA GİDİYOR HERYERE.BÖYLE OLSUN İSTEMİYORUM GERÇEKTEN ÜZÜLÜYORUM HOCAM YAŞI GEREĞİ ARTIK YEMESİ GEREKMİYOR MU NAAPMALIYIMDA ALIŞTIRMALIYIM BUNUN BİR YOLU YORDAMI YOKMUDUR?
YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM 

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117059
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Haz 2011 Saat 13:06
Sizin oğlan da , arkadaşınızın kıza da "NORMAL"..Siz çocuklardan ne çok şeyler bekliyorsunuz??  Acelesi yok, bulamaça devam, bu arada çorbadaki kıymayı tüküren velet, suratınıza baka baka  "çubuk kraker" leri hatur-hutur yiyebilir, sakın kızmayın...
Yukarı Dön
doruk2010 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 37
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Haz 2011 Saat 13:47
Hocam Alla sizi başımızdan eksik etmesin ne diyeyim LOL
ne bileyim işte anne olunca endişe kumkuması oldum çıktım ama etraftanda çok bilmiş bir sürü insanın aaaa hala püre bulamaç filanmı yiyor tarzında söylemlerinide duyunca acaba nerde yanlış yaptım diyorum hemen telaşlanıyorum bunu kendime dert ediyorum.yemiyen bir çocuk değil aslında günde sırf süt olarak 600-700 cc içer ayrıca 150 cc yoğurdu yer kahvaltı bulamacındada süt var peynir var ama taneli etli yada kıymalı yada tavuklu sebze  yemekleri konusunda sıkıntı var.eğer çorbasına karıştırıp blendırdan geçirirsek onuda yiyor zaten
aynennde dediğiniz gibi o velet 1 çokoprensi afiyetle tekbaşına bitirebiliyor ne tükürme ne öğürme
kızmiimmm diyosunuz yani bu durumda adamın işne gelmiyor yani anladım ben
Yukarı Dön
Gülsen Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Yazıldığı gibi okunur:)

Puanlar: 7519
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Haz 2011 Saat 14:58
Merhaba Arkadaslar uzman topiklerinde karsilikli paylasim yapmiyoruz bu paylasimlarimizi forumun uyelere ozel bolumlerinde yapabilirsiniz iyi gunler
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.