Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - mıkuslu kaka
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forummıkuslu kaka

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
aslindan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 71
Mesajın Direkt Linki Konu: mıkuslu kaka
    Gönderim Zamanı: 06 Haz 2011 Saat 13:02
Merhaba Kadir Bey;

4 Nisanda kreşe başladık kreşe başlamayla başlamakla beraber hastalıklarda oldu önce öksürük burun akıntısı vb. 1 aylık kreş maceramızda sadece 10 gün kreşe devam edebildik en don kakasında kanı görmekle ve öksürüğümüzde zatüreye dönmek üzereyken son buldu.
Kakada kanı görünce dr 'umuz yatırmak istedi fakat ikiz olduklar için biz başta istemedik evde tedaviyi istedik 5 tane genta 40 mg ishal diyeti mucalatör zrtec bricanil ile evde tedavi gördü kanlı ishalin ilk 3 günü yoğun sürdü gaz bile çıkartınca bezine kanlı mukus bulaşıyordu arada kusmaları oldu fakat sıvı alımı iyiydi kaka tahlilinde bol lokosit ve eritrosit görüldü flagyl kullandık neyse sonra tam ishal kesildi herşey iyi derken birden atşi 40 lara çıktı wcb 16.1 crp 2 ile yine dr daydık ishal yoktu yattığımızda sadece ateş vardı taki akşamına kadar çok sulu ve artık kanlı yapmaya başladı sürekli serun yedi bebeğim 10 gün kadar hastanede yattık tabi arada ikiz kardeşimizde hasta oldu oda geldi yanımıza o allahtan kanlı değildi ishali şükür atlattık öksürük yok ateş yok fakat 17.05.2011 de hastaneden çıktık dr ishal diyetine devam dedi elimden geldiğince dikkat ediyorum ama hala daha günde 2 den fazla kaka yapıyor karnının ağrıdığını söylüyor bir defe kan gördüm dün yaptıklarıda mukusluydu acaba bişi mi atladık yada atlandı korkmaya başladım istaş deseniz zaten yok Konu ile ilgili engin bildilerinizi bekliyorum endişelenmeye başladım bu kadar sürermi b hastalıkk..
Teşekkürler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118307
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haz 2011 Saat 14:31
Hadi "Flagyl'i" anladıkta, Astım ilaçları ne alaka!! Çocuk ishallerinde artık "diyet" kullanmıyoruz. Flagyl'e devam edin.
Yukarı Dön
aslindan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haz 2011 Saat 14:37
diğer ilaçlar sanırım öksürükten ve çekilen röntgenden ve gece uykudan uyandıran öksürük vardı onlara dayanarak verdi sanırım sekrasyon mu ne artışı var dedi ıge si yüksek çıktı alerjik olarbilir dedi kontrolde haziran a kadar olmazsa olmaz olursa ventolin ve pulmicort un raporunu çıkartırız dedi olmadik şükür. Bu dr 'umuza güvenmek istiyoum korkar olsuk dr a gitmekten sizinde dediğiniz gibi her öksürene astım tedavisi uyguluayp iğne veriyorlar..

bu arada Flagyl 'e ne kadar devam edeyin önceki biten 10 gün falan oluyo alayım mı yeniden mukuslu ishali devam ederse?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118307
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haz 2011 Saat 14:56
Flagyl 5 gün kullanın.. Astım ve allerjik hadiselerin, Röntgen bulgusu yoktur. Röntgene bakarak bu ilaçları verdilerse, işiniz zor.
Yukarı Dön
aslindan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haz 2011 Saat 15:02
Kime güvenip inanıp çocuklarımızı teslim edicez bizz gerçekten işimiz zor değil çok zor ama şükür siz varsınız ki size güvenebiliyoruz hep bizimle kalın İNŞALLAH...

Çok teşekkür ederim Kadir Bey,

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.