Hocam günaydın
iyi bir hafta diliyorum derdimiz tabiiki yine hastalık.Oğlum 16 aylık geçen hafta aniden ateşinin 38 olmasıyla başladı hastalığımız keyfi yerinde olduğu için müdahale etmedim ertesi gün yine düşüp yükselmiş ateşi yatmadan önce paranox fitil attım sonra öksürük başladı ancak kuru öksürük değil çocuk öksürdükçe ağzına balgam doluyor atamadığı içinde geri yutuyor ve kızıyor kıyamet kopuyor.sürekli bal limon verdim ancak dün genel durumu baya kötü oldu öksürük şiddetlendi ve sürekli ıhh ıhh şeklindei nliyor uyuyamıyor doktora götürdük ciğerlerini dinledi çok vahim değil ,göğsüne inmiş diyemem ama ciğerleri rahat değil ı çok net dinledim dedi.bende duyabiliyorum zaten
Zinnat yazdı birde Bricanilly ateşi yükselebilir Calpol verirsin dedi.Bende bir kan testi yapılmasını istedim WBC için ancak bu durumda zaten yüksek çıkacaktır gerek yok dedi 3 gün sonra rahatlamazsa filim çektirirsiniz filan dedi.Daha önceleride grip oldu elbette ama bu en kötüsüydü ne uyuyor ne yiyip içiyor
şimdi şaşırdım kaldım çocuk ilacı kahrolarak içiyor zorla ve anında kusuyor balgamda çıkarıyor ozaman.İştahı yok keyfi gelip gelip gidiyor.Ben ne yapayım bu durumda hocam
teşekkür ederim şimdiden