Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - tam 5 a oldu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumtam 5 a oldu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
atos Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 127
Mesajın Direkt Linki Konu: tam 5 a oldu
    Gönderim Zamanı: 20 Tem 2011 Saat 12:10
hocam benim  kızım tam 2 yaşında burun akıntısı tam 4 aydır durmaksızın devam ediyor alerji dedilr nasonex ve deloday kullanıyoruz hala devam ediyor muayne bulgularında fiziksel birşey yok doktorumuz burnuna baktığında orda bir ödem var dedi gün içinde bazen iki saat akmıyor bazn durmaksızın su gibi bazend yeşil akıyor ama asla geçmiyor ş çocuk akar tahlili kanda bakıldı negatif ağbide akar alerjisi  var dönm dönem öksürüyordu şimdi 13 yaşında azaldı sizce ne yapmalıyım
BELİNAY
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118071
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Tem 2011 Saat 10:15
Allerji lafı, maalaesef günümüzün modası...Öksüren her çocuğa Allerji yaftasını yapıştırıyorlar. Sizin çocuğunuz Gripal bir enfeksiyon geçiriyor. Nasonex kullandığınız için, bu ilaçdaki "Kortizon" vücudun virüse karşı tepki geliştirmesini ve antikor yapmasını önlediği için, iş uzadı. Bütün ilaçları kesin, götürün deniz kenarına  1 günde iyileşir. Eski maillere de bakın.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 21 Tem 2011 Saat 10:16
Yukarı Dön
atos Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 127
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Tem 2011 Saat 10:22
hocam geçen hafta 4 günlük bir deniz tatiline çıktık ancak kızımın kafasını fazla suya sokmadık halen devam ediyor kafasını sürekli denizemi sokmalıyım

BELİNAY
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Tem 2011 Saat 11:05

Yapsa daha etki olur ama şart değil, deniz kenarındaki soluduğu hava bile iyi gelebilir.

Yukarı Dön
elif2 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 352
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Tem 2011 Saat 14:52

Kızım 5 yaş 4 aylık hocam,bebeliğinden bu yana ne yaptıysam başını suya sokmuyor, zorlamadan anlatarak,dediğiniz gibi deniz kenarında bile gribi 1 günde geçiyor ,ama o baş bir türlü girmiyor,herhangi ters bir olayda yaşamadı banyoda veya denizde,burnuna kadar suyun içinde ve çıkaramıyorum inanın denizden ama o baş girmiyor.Bazen ben oyun gibi yapıyorum aaaa çarpmışım sana diye sokuyorum suya başını,tabi sinirleniyor,bir iki dk.sonrada anne zevkliymiş  diyor,ama kendisi yapmıyor,Öneriniz olabilirmi hocam.Hani genizlerine v.s. gitsin tuzlu su istiyorum.

SAYGILAR,
Yukarı Dön
elif2 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 352
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Tem 2011 Saat 15:05

oyun kovası ile deniz suyu döktürüyor başına,tek kollukla suyun üzerinde duruyor ,ellerini ayaklarını havada tutup durabiliyor hocam suda ama başşş ıhhhhh.

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Tem 2011 Saat 08:59
Kafasını sokmanız şart değil. Hiç denize girmeden, deniz  kenarındaki havayı soluması bile yeterlidir.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.