Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yataktan düşme
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumyataktan düşme

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
byn Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 20
Mesajın Direkt Linki Konu: yataktan düşme
    Gönderim Zamanı: 22 Ağu 2011 Saat 23:50
merhaba hocam kızım 5ay 20 günlük  bu sabah 10da yataktan düştü. sizin maillerinizin tümünü okudum düşşer düşmez ağlayan çocukta bişey yoktur diyorsunuz ben o panikle hatırlamıyorum düşer düşmez mi ağladı ben kucakladıktan sonramı ağladı bilmiyorum çok korkmuştum hatırlamıyorum  hiç bukadar ağladığını görmemiştim. alnın sol tarafında çok hafif bi morluk ve az bi şişme var.12 saat sonra mamasını verirken birden irkilerek tekrar aynı şekilde ağlamaya başladı. şuan uyuyor gündüzde keyfi yerindeydi normalde kusan bi bebek çok az kusmasıda oldu bikaç kez ama fışkırtır şekilde değil bide çok fazla uyumadı da ne yapmalıyım hastaneye götürmedim 24 saatin dolmasını bekliyorum. kötü bişey olurmu  napıcam ben Cry 

Düzenleyen byn - 23 Ağu 2011 Saat 00:01
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119003
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ağu 2011 Saat 10:55
Bu yaştaki, bıngıldağı açık bebeklerde kolay kalay bir hasar olmaz. takip edin. Eski maillere bakın.  
Yukarı Dön
byn Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ağu 2011 Saat 23:47
teşekkür ederim hocam ne kadar süre takip yeterlidir. y arın sabah 10 gibi 72 saat oluyor tehlike geçmişmidir çok şükür bi problem görünmüyor ama ben hala endişeliyim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119003
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ağu 2011 Saat 10:57
48 saat yeterlidir. Zaten hayati bulgular ( kalp ve solunum ritmi gibi) bozulmadıkça, kaç gün komada kalırsa kalsın hasta ameliyat edilmez. Bu iş çocuk oyuncağı veya yeni yetme asistanlar için eğitim aracı değildir. Ancak hayati tehlike belirdiğinde ameliyata alınır. Geri kalan vak'alar takip altında tutulur.
Yukarı Dön
byn Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ağu 2011 Saat 12:30
teşekkürler hocam iyiki varsınız..KizBebek
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.