Merhaba Kadir Bey,
Kızımız 3 yaş 8 aylık,3hafta önce grip olmuştu ara ara öksürük devam ediyordu.Dr.muz başka hastane ile anlaşarak gitmiş.Başka bir dr.a gittik bronşit değil ama balgam aşağıya inmiş dedi.Ventolin alerji şurubu antibiyotik ve aferin verdi.Kullanmadan başka bir doktora gittim.Oda antibiyotik grip ilacı ve hastanede hava vermeye kalktı.Hemen uzak falan demeden kendi doktoruna götürdüm.Evet balgamı var ama öksürünce gidiyor yani boğazda ilaca gerek yok dedi.Hiçbirşey kullanmadım.2 gün oldu gecede öksürük başlayınca ve balgamı olunca sekrol verdim.Baktım olmuyor doktoruna götürdüm.Şükürki birşey yok ama balgamı var yeni bir gripte olabilir eskisinden de olabilir dedi.Bugün burun tıkanıklığıda başladı.Doktorumuz vicks ekspektoran şuruptan günde 3 defa 2/3 ölçek verebilirsiniz dedi ve sekrol yerine 2 gün oldu ondan başladım.sizin bu tür şurupları vermediğinizi biliyorum ama doktorumuz.Bu şurup sadece balgamı yumuşatır.Öksürük kesici birşey yok içinde dedi.Kullanabilir miyiz.Sizin fikriniz nedir?Teşekkür ederim.Saygılarımla.
Not: Bu arada ben alerjik astım-bronşit hastasıyım ve 3 hafta oldu tedavim devam ediyor.Öksürük olunca bu yüzden çok korkuyorum :(((