Hocam Merhaba
Kızım 10.5 aylık 1 haftayı geçkin süredir burnu tıkalı daha önceleri akıntı yoktu 2 günder beri akıntısıda var keyfi gayet yerinde huzursuzluğuda yok. Bulunduğumuz yerde coldmix bulamıyorum hocam bütn ecza depolarına sordum yok. Bende serum fizy. sıkıyorum ve otri bebeyle çekiyorum uyumadan önce yapıyorum bu işlemi, Hocam bu kadar sık bir zararı olurmu? kIzımın burnu çok ama çok küçük doğduğundan bu yana hiç hasta olmadı ama burun tıkanıklı bu dönemlerde oluyor.
Hocam uzun oldu ama bide kızımın beslenmesi hakkında ne düşünüyorsunuz merak ediyorum.
8 aylıkken bir anda emmeyi bıraktı ne yapsam aldıramadım :(
Kahvaltıda 75 cc devam sütünün içine ceviz fındık badem eziyorum, labne peyniri, terayağı,pekmez, gün aşırı yumurta sarısı tahıllı mamayla hazırlıyorum bi kase yiyiyor. uyumadan önce devam sütü içiyor, ara öğün meyve veriyorum içine 3 tane cicibebe atarak uyursa süt uyumassa içmiyor, öğelen karışık sebzeli kıymalı irmikli püre veriyorum bir kase yediriyorum. ara öğün yoğurt veriyorum 125 cc kadar, yatarkende sütlü tahıl maması veriyorum bir kase. Hocam ancak kızım 2480 gr doğdu şu anda 8300 gr zayıf gibi geliyor bana ama yemeside güzel ayrıca çok hareketli ufak ufak yürümeye başladı. Hocam uzun oldu ama cevap verirseniz beni çok mutlu edersiniz.
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HOCAM.