Kadir Bey merhaba geçen gün düşme ile ilgili sormuştum cevabınıza teşekkür ederim. Başka bir sorum daha olacak. Oğlum 21 aylık. Birkaç gün önce hafif bir soğuk algınlığı oldu geçti hiç sıkıntı yaşamadık. Ama iki gündür hafif ateşliydi bekledim ilaç vermeden düşmesini ama düşmedi. Birde gece sık sık ve sıkıntılı nefes alıp vermeye başlayınca ve sesi kısılınca dün doktora gittik. Muayene olurken ağlayınca daha zorlaştı nefes alması. Alıyo nefesi ama verirken zorlanıyor. Nefes alıp verirken hırıltısı oluyo. Doktor laranjit, yalancı difteri dedi kan tahlili istedi. Tahlili temiz çıktı kanda bir şey yok dedi. 2 tane Prednol-l 20 mg iğne verdi bugün yaptırın şikayeti azalmazsa ertesi günde yaptırın dedi. Klavunat şurup verdi. Paranox fitil ve çok ateşlenirse Dolven şurup ve öksürük olursa diye benical verdi. Çok tıkanırsa getirin daha veririz dedi. Fitil, dolven ve ateş Benical kullanmadım ve kullanmayı düşünmüyorum. İğneyi yaptırdık Klavunat şuruptan da verdim ama içim rahat değil kullanmakta. Serum fizyolojik damlattım burnuna gece yatarken yastığına da coldmix. Gece sık sık uyandı nefesi alışı verişi hırıltılı ve ağızdan alıp veriyor nefesi. Birde her uyandığnda boğazını ovuşturdu boğazı acıyo sanırım. Bunların dışında uyanıkken keyfi yerinde ateşi normal bir sıkıntısı yok oynuyo falan. Bu zamana kadar çok şükür sadece bir kez ateşlendik ve iki günde geçti mikrobikti. Evde oğlumla ilgili bir tane bile ilaç yoktur. İlk defa böyle hasta oluyor. İlaçlar için ne diyorsunuz İğneyi yaptırıyım mı bugünde ? Birde gece rahat ettirmek için ne önerirsiniz.