hocam önce siziburda gördüğüme çok sevindiğimi belirtmek isterim,
1-hocam komşumun oğlu çok çok sık hastalanayıyor 2 yaşında sürekli boğaslarıylailgili sıkıntısı oluyr ve beraberinde kusmada oluyor. bende arkadaşıma strept a testi yaptırmasını en azından doktoruna bahsetmesini ve pozitifçıkara deposilin iğne olması gerektiğini anlattım.oda doktoruna bundan bahsetmiş o testi istemiş doktorda o testi yaptırsa bile deposiliniğne veremeyeceğini katıldığı bir serminerde profösörün bu iğneden bahsettiğini ve korkmayan yassın dediğini söylemiş evet bu hastalığın tedavisi bu ama şöyle tehlikeli böyle tehlikeli demiş.nedir bunun aslı hocam sizden öğrenmekistedim sizbu kadar tehlikeli bir iğneyi vermessiniz bu doktor başka bişeyden mi bahsediyor acaba.
2-birde illadin açıldıktan sonra 5 gün durur sonra atılır demiş başka bir doktor bz3 günkullanıp yine saklıyor ve gerekirse tekrar kullanıyoruz.birde yanışlıkla bir burun deliğini 3 defa fıslatılırda çok sorun olurmu akşam kızımın kulağı ağrıdı ve ben spreyi kullandıktan sonra babasıda birdefa sıkmış bir şeyolurmu hocam.
çoook teşekkür ederiz size her şey için