Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Grip sonrası ateş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumGrip sonrası ateş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
aysegnc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 134
Mesajın Direkt Linki Konu: Grip sonrası ateş
    Gönderim Zamanı: 06 Oca 2012 Saat 00:23
saygıdeğer hocam,
kızım 15ay 20günlük yaklaşık 15 gündür grip sizin dedikleriniz uyguladım tam atlattık derken 2gündür balgamlı öksürüyor ve burun akıntısı tekrar seffaf su gibi akmaya başladı ve bu gün öksürüğü şiddetlendi zorla ballı limon verdim 2defa ve iliadin burun  damlası damlattım bu gün 
1. gribi tekrarmı başlıyor ateşide var ne yapmam gerekiyor illiadiine devam edeyimmi doktora gitmeme gerek varmı? ballı limonu çok zor içiriyorum
2. birde hocam kızımın kanı düşük ferro sanaol kullanıyoruz ve bu damla kızımın dişlerini kararttı çürütecek diye endişelenşiyorum damlayı kestim fakat kullanmakta zorundayız. dişlerini nasıl koruyabiliriz???? dişlerine zarar vermeyen kan ilacı yokmu????
çok teşekkür ediyorum
Yukarı Dön
aysegnc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2012 Saat 10:17
hocam gece 38,5 di ateşi bir ölcek calpol verdim geceyi uykusuz ve huzursuz geçirdik şimdi keyfi pek yok ateşi hafifledi birşey yemek istemiyor balgamı çok öksürüğü git igde dahada kötüleşiyor. bu tekrarlayan ateşli bir gripmi yoksa başka birşeymi? evdeyiz dışarıda çıkmıyoruz
Yukarı Dön
aysegnc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2012 Saat 13:18
hocam affınıza sığınarak size birşey daha sormak istiyorum.
kızımın yeme ve uyku sorunu var doğduğundan beri gece deliksiz uykumuz yok normalde bu ayda deliksiz uyuması gerekirken kızım geceleri 1,5 -  2saat arası kalkıyor ve emerek tekrar uyuyor artık birlikte sızıp kalıyoruz gündüzleride uykusu yok 2ser en fazla 1saat onuda sık sık uyanıyor sallayarak tekrar uyutuyorum. eski mailleriniz baktım sipraktin şurup öneriyorusunuz bende kullanayımmı iştahına ve uykusuna bir faydası olurmu???? 
hakkınızı helal edin hocam çok teşekkür ediyorum iyiki varsınız
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117864
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2012 Saat 19:04
1- Evet, yeni bir Grip basliyor. Serum fiz ile burnunu acamazsaniz, Iliadin kullanin. Genel durumunu takip edin, kotuye gittigini gozlerseniz, doktora gidin.
2- Bu yas icin HGb 9.5g/ G'in altinda ise tedavi gerekir. tahlile tekrar bakin. zira Hgb degeri ust sinirda ciksa bile Demir ilaci veriyorlar.
3- Bu aylarda geceleri biraz eziyetli gecebilir. Sipraktin'i  Grip varken vermiyorum.sabirli olun.  
Yukarı Dön
aysegnc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2012 Saat 19:30
peki hocam iliadin kaç damla ve kaç gün kullanayım?
Yukarı Dön
aysegnc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2012 Saat 19:46
baktım hocam hgb 9,8, 18ayına kadar kullanın tekrar görüşelim dediler kullanayımmı demir damladsını birde dişlerini karartmayanı varmı hocam, yoksa dişlerini nasıl koruyabilirim? bizim yeme sorunumuz olduğu için neredeyse sadece anne sütüyle besleniyoruz et falan veriyorum ama yemiyor yada çok az yiyor. ilfiniz için tekrar çok teşekkürler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117864
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Oca 2012 Saat 17:42
eski maillere bakin.
Yukarı Dön
aysegnc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Oca 2012 Saat 18:30
hocam dişlerini nasıl koryabilirim
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.