Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - boy uzatamazmıyız?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumboy uzatamazmıyız?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
tugbayardim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 53
Mesajın Direkt Linki Konu: boy uzatamazmıyız?
    Gönderim Zamanı: 19 Oca 2012 Saat 09:25
hocam sizi tanımış olmak büyük şans.sayenizde yine inatçı gribimizi ilaçsız  ve doktorsuz atlattık.çok teşekkürler öncelikle.oğlum 31 aylık ve 94 cm.gittikçe de persentilde iniyor.babamız kısa boylu ama ben normalim.165im mesela.biliyorum genetik ama bi formülünüğz vardır belki cepte calcium dışında dikkat etmemiz gereken ne olabilir.hiç yapacak bi,şi yokmuki?Shocked
tugbayardim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118010
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Oca 2012 Saat 19:01
Sut ve D vitamini ile gelebileceginiz ust sinira varabilirsiniz. Ondan sonrasi "ozel ameliyat" ile olur. Hormonlar sadece varacaginiz son noktaya erken varmanizi saglar.
Yukarı Dön
baharşekeri Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 161
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Oca 2012 Saat 22:46
hocam benim oğlumda 5,5 yaşında ve 102 cm,biz ne yapalım peki.3 yaşında endokrin uzmanına göründüğümüzde herşey normal genetik demişti.ben 158 eşim 165cm.2 bardakta süt içer hergün hatta daha fazla.ve ben o zamanlarda oğluma 3 damla dvit vermiştim.3 damla dedikleri için

Düzenleyen baharşekeri - 19 Oca 2012 Saat 23:40

binlerce kez sükürler olsun
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Oca 2012 Saat 02:23
3 damla hicbir ise yaramaz. Once 1 ampul Dvit3 icirin, ondan sonra hergun 5 damla Dvit verin.
Yukarı Dön
tugbayardim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 53
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Oca 2012 Saat 00:14
tamam hocam ben geçen yıl vermiştim devit 3.bu yılda bi kezmi verim ampulü?ne kadar olsun oranı dahamı fazla?hala emdiği içinde sütü çok içmiyor iki bardak falan.31 aylık ama siz kesmeyişn bıralır dediniz hala beklişyorum..balık yağıda versem yüzde birde olsa katkı sağlarmı??
tugbayardim
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Oca 2012 Saat 18:35
Tabii katki saglarda, Balik yagini hergun vereceksiniz, cocuk sevecek veya sevmeyecek; bin turlu dert. Senede 2 defa 1 ampul icirmek varken, bilemiyorum.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.