Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - hazır meyveli yoğurtlar hakkında...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumhazır meyveli yoğurtlar hakkında...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
haydibebek Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 495
Mesajın Direkt Linki Konu: hazır meyveli yoğurtlar hakkında...
    Gönderim Zamanı: 12 Şub 2012 Saat 00:33
dr bey merhaba,bugün bir yazı geldi face hesabıma biri paylaşmış,bazı markaların yoğurtlarının uzun vadede zeka geriliği yaptığını ve de yalnızca müslüman ülkelerde satıldığını yazıyordu yazıda,çok inanasım gelmedi çünkü bu yoğurt firması israil menşeili bir firma,jaralama politikası olabilir diye düşündüm markanın adını yazamayacağım tam olarak sanırım yasak  şu marka:d-n-n
ben 18 aylık olan kızıma 6 aydır hargün 3  adet verdim bu yoğurttan içimden pek inanmak gelmese de tabi takıldım kaldım gene de kızımı bunca aydır zehirledim mi ben,siz ne dersiniz birşey duydunuz mu bu marka hakkında ne düşünüyorsunuz?
teşekkürler..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118634
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Şub 2012 Saat 18:56
Ben su anda Amerika dayim, o markanin butun yogurt sekilleri burada satiliyor. Ayrica, bir bakin bakalim, o yogurtlar nerede imal edilmis. Rahmetli Aziz Nasin'in dedigi oranlar nedeni ile, bunun icin bu millete yogurt yedirilmesine gerek yok.
Yukarı Dön
bulsara Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 35
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Şub 2012 Saat 19:53
Hocam, gercekten yazmadan edemedim. Moralim bu kadar bozukken bana koca bir kahkaha attirdiniz. Muthissiniz:)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.